ValóVilág: VV Fanni ment volna párbajozni, de hoppá, ő védettséget kapott!

kiválasztás párbaj VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Levizsgáztak a villalakók az iskolahét végén. A védettséget jelentő lila nyeremény kendő igencsak összekuszálta a szálakat.

Dennis annyira szégyellte magát a villaiskolában való bukása miatt, hogy legszívesebben az asztal elé végezte volna a dolgát, legalábbis saját bevallása szerint. De azt már tudjuk, Dennis véleménynyilvánítási módja igencsak sajátos. Bukásáért büntetés járt: tökfejsapkát, hülyegyerek jelmezt és nevelőszülőket kapott Edina és Laci személyében, emellett nem szavazhatott a mai kiválasztáson, a nevelőszülőknek kellett helyette választani.

Forrás: RTLKLUB

A védettséget jelentő lila kendőt a tornatanárt lelkesen csöcsörésző Fanni kapta, aki örömkönnyek közt annyit rebegett, “mégis csak fontos az a műszempilla".

A Fannira kötött lila kendő megkavarta a kiválasztás menetét, hiszen a Laci-Edina-Dani szövetség minden tagja őt küldte volna párbajozni. Ha Fannit nem is sikerült párbajozni küldeni, villapárját, az egész este alatt saját nadrágjában turkáló Dennist szórták meg jelekkel a legtöbben, így hamarosan a komisz fiú mehet párbajozni.

BulvárRAP Hegyi Rolival: "VV Laci a Szent Edinát alaposan megrakta"http://www.life.hu/bulvar/20150125-bulvarrap-hegyi-rolival-ordog-norarol-vv-lacirol-es-sarka-katarol.htmlVV Fanni meglepő vallomásától még mi is elszomorodtunkhttp://www.life.hu/bulvar/20150125-vv-fanni-meglepo-bejelentest-tett-a-valo-vilag-7-ben.htmlHiába rajong elvakultan a szoláriumért, hiába bújik naponta ágyba Dennisszel, VV Fanni nem tudja, mi a szerelem.TV + BulvárRTLKLUBTúlsúlya miatt nem műtik meg VV Macithttp://www.life.hu/drlife/20150123-vv-macit-a-valovilag7-egykori-jatekosat-egyelore-tulsulya-miatt-nem-mutik-meg-a-korhazban.htmlHiába fogyott le a kórházi megpróbáltatások alatt húsz kilót VV Maci, az orvosok addig nem műtik meg, amíg az előírt 50 kilótól nem szabadul meg.Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.