Civilektől szedik össze a kiegészítőket a Rising Star versenyzőinek

ruha Rising Star stylist versenyző énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagyközönséghez fordult a Rising Star, és egy apróhirdetési oldalon keres különleges kiegészítőket a stáb a versenyzők részére.

A produkció kezdetekor már kért segítséget a Rising Star a nézőktől. A műsorvezető öltözékét bíráló negatív kritika miatt megszavaztatták a közönséggel, melyik ruhát viselje az élő adásban Ördög Nóra. Most ismét a civilekhez fordultak, és tőlük várnak különleges kiegészítőket a Rising Star versenyzői részére. A héten Gyopár, Gábor Alfréd és Palmira számára keresnek egyedi darabokat, olyat, amihez nem lehet csak simán hozzájutni.

Forrás:Jófogás

"Amikor hétről hétre kitaláljuk, hogy mire lenne szükség egy énekes felöltöztetéséhez, egy csomó olyan dolog is felmerül, amit nem lehet megszerezni, mint például az angyalszárny. A hirdetésekkel foglalkozó fő támogatónkon keresztül vadászunk különleges kiegészítőkre, ruhákra, cipőkre. A tulajdonosok először fotót küldenek az általuk egyedinek vélt darabokról, ezekből kiválasztom azokat, amiket jónak gondolok. A pénteki ruhapróbára már beérkezik a kiegészítő, amit rápróbálok a versenyzőre. Ekkor derül ki, hogy egyáltalán jól áll-e rajta. Így jutott hozzánk Gyopár különleges tiarája, ez volt a leglátványosabb, amit így szereztünk be, de Singh Viki különleges fülbevalója és Gondi Helén cipője is. De például a Peter Srámeknek szánt övre plusz lyukakat kellett ütni, a Majkának szánt piros nyakkendő viszont nem került rá a műsorvezetőre" - árulta el Holdampf Linda, a produkció vezető stylistja, aki szerint az a lényeg, hogy az elfekvő dolog értelmet nyerjenek.

Fotó: TV2

"Annyira extrém darabot még nem kaptunk, amit nem tudnék használni, ha ilyen érkezne, akár a saját koncepciómat is megváltoztatnám. A kincseket nem adjuk vissza a műsor után, hanem gyűjtögetjük őket. Nem a legmenőbb cuccokat kell beválogatni a műsorba, hanem olyan személyes darabokat, amiket már nem használnak, így nagy valószínűséggel elkallódnának” - tette hozzá a stylist.

Fotó: TV2

Bocs, Majka! Ördög Nóra flitterben varázsolt el bennünkethttp://www.life.hu/trend/20150125-ordog-nora-flitteres-ruhaja-a-rising-starban.htmlPici gyöngyfülbevaló, törtfehér flitter, rajta finom tüll és csipke. Mióta Ördög Nórának a show-hoz stylingolt versenyzőkhöz kell öltöznie, hétről hétre elvarázsol bennünket. Igaz, a mellei, amit egy egész ország keres, még mindig nincsenek meg.Trend--Hoppá! Eltűnt Ördög Nóra mellehttp://www.life.hu/trend/20150120-ordog-nora-a-tv2-rising-star-musorvezetojenek-eltunt-a-melle-a-kulonleges-ruha-alatt-amit-az-elo.htmlTeljesen új külsővel állt vasárnap este a Rising Star színpadára Ördög Nóra. A szexi ruha alatt szinte lapos volt a műsorvezető. Vajon mi történhetett?Trend--Pásztor Anna kutyákkal a fején zsűrizetthttp://www.life.hu/bulvar/20150118-pasztor-anna-a-vasarnapi-rising-star-elo-adasan-szornyellanak-oltozott-es-dalmatakkal-a-fejet.htmlPásztor Anna minden héten különleges ruhakollekcióval és fejdísszel jelentkezik a Rising Star tehetségkutató showműsorában. Ezúttal sem csalódtunk.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.