VV Macit kiengedték a kórházból és azonnal visszatért a villába

Forrás: VV Maci/Facebook -
hazaengedés RTL II ValóVilág 7 kórház fogyókúra VV Maci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fellélegezhetnek a villa egykori medvéjének rajongói, hiszen állapota annyit javult, hogy nem szorul további kórházi kezelésre, sőt a villába is visszatérhetett egy kis időre. 

Ahogy a Life.hu is megírta, VV Macit élő adásból vitte a mentő a kórházba. Macinak ezért fel kellett adnia a játékot. A villa nagydarab játékosát az orvosok egyelőre nem műtik meg, mert túlsúlya miatt veszélybe kerülhetne, ám most kiengedték a kórházból.

Forrás: VV Maci/Facebook

Macit a ValóVilág szerkesztői azzal lepték meg, hogy visszavitték oda, ahonnan indult és bemehetett a valóságshow kulisszái mögé – írta a Blikk.

Így kell 20 kilót fogyni könnyedén

A Life.hu cikkéből megtudhatod, Nikolett hogyan szabadult meg a felesleges kilóktól.
Kőkemény szexet nyomott VV Fanni és Dennis a villában - kivillant egy punci ishttp://www.life.hu/bulvar/20150128-vv-fanni-es-dennis-a-valovilag7-jatekosai-most-a-haloban-szexeltek-kivillant-a-lany-puncija.htmlVV Fanni és Dennis a legutóbbi zuhanyzós szex után a hálószobában esett egymásnak. Kivillant a lány puncija is.TV + BulvárFőszereplők távoznak az Éjjel Nappal Budapestbőlhttp://www.life.hu/bulvar/20150128-hanna-aron-es-viktor-tavozik-az-ejjel-nappal-budapest-cimu-sorozatbol.htmlHamarosan 3 szereplő távozik a sorozatból - egyszerre kerülnek le a képernyőről. TV + BulvárIstenes Bence szexi Baywatch-fiú letthttp://www.life.hu/bulvar/20150127-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-szexi-baywatch-fiu-lett-costa-ricai-nyaralasan.htmlA ValóVilág7 műsorvezetője annyira cuki a csíkos kis úszónadrágjában, ráadásul egy Baywatch-kellékkel is ráerősített az összképre. Bence Costa Ricán vakációzik.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.