Dőzsölés, fetrengés munka nélkül - Ettől híznak a ValóVilág 7 játékosai

ValóVilág7 hízás étel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha csak nincsenek büntetésben, vagy nem tematikus hetet tartanak, amelynek része a földi javak megvonása, mindent megkapnak a villalakók, amit csak akarnak, ételt és szépészeti szereket egyaránt. 

A ValóVilág 7 játékosai kihasználják, hogy bármit kérhetnek, amit megkívánnak, és ez meg is látszik rajtuk. Edinát kivéve mindannyian kigömbölyödtek, az iskolahéten pedig mérlegre álltak, így az is kiderült, ki, mennyit hízott.

Forrás: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence

A Bors megtudta, a két hónap alatt 80 kiló húst, 15 kiló felvágottat, 560 péksüteményt, 75 kiló zöldséget és 97 kiló gyümölcsöt faltak fel a lakók, de a tisztálkodási szerekből is rengeteg fogyott: tusfürdőből 25, samponból 15, testápolóból 15, arctisztítóból 16, sminklemosóból pedig 12 flakon. A játékosoknak a dohányzásról sem kellett lemondaniuk, kétszáz doboz cigarettát szívtak el eddig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.