Horváth Éva kiszorult a képernyőről

Forrás: Zsigmond László/Life.hu -
MTVA spanyol Horváth Éva főzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jelenleg nincs képernyőn az Éden Hotel tavalyi műsorvezetője, Horváth Éva, akinek idejét most a Miss Balaton szépségverseny előkészületei teszik ki. Egy számára új csatornánál viszont nagyon szívesen kipróbálná magát.

Tatár Csilla után Éva is szívesen kipróbálná magát a köztévénél, amit mostanában egyre többet néz.

Forrás: Zsigmond László/Life.hu


„Nem tudom, mit hoz a jövő, van egy csomó saját ötletem, de jelenleg a Miss Balaton koordinátoraként az idei szépségverseny előkészítésével foglalkozom. Egyelőre úgy tűnik, hogy erről fog szólni a nyaram és a spanyol nyelv tanulásáról. De tisztában vagyok vele, hogy bármikor megcsörrenhet a telefonom és felkérhetnek egy új munkára. Szeretek pörögni, többféle elfoglaltság is belefér az életembe. Vannak műsorötleteim " - mondta Éva, aki az Éden Hotel tavalyi forgatása után kezdett el spanyolul tanulni.
"A spanyol nyelvterületen az olasz nyelvvel, amit beszélek, nem tudtam mit kezdeni, így miután hazajöttem beiratkoztam egy nyelvtanfolyamra. idén nyáron folytatni fogom és remélem, hogy sikerül letennem a középfokú nyelvvizsgát" - árulta el Éva, aki addig is főzni tanult. Nemrég a hazánkba látogató amerikai whiskeylegenda ükunokahúga, Lynne Tolley tanította őt főzni néhány magyar hírességgel együtt. Hogy hogyan boldogultak, azt az alábbi galériában megnézheted.

/1501/Nincs2015130145738

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.