Hódi Pamela autósjelenete se semmi

Forrás: Facebook/Hódi Pamela - hivatalos oldal -
Hódi Pamela Dynamic barátság család baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A járgány tulajdonosa, a milliomos rapper, Dynamic a sajtóból értesült a hírről. Biztos nem lett tőle szebb a napja. 

A zenész azonban nyugodtan fogadta a hírt, annál is inkább, mert a két család jó barátságot ápol egymással.

Forrás: Facebook/Hódi Pamela - hivatalos oldal

"A kár nem érdekelt, csak arra tudtam gondolni, hogy Pamela és a kislány jól van­nak-e" – mesélte a Borsnak Dynamic.

A karambolban szerencsére nem sérült meg senki, de az autóban több száz­ezer forintos kár keletkezett.

Mire Pamela értesíthette volna barátjukat, a férfi már szembesült a történtekkel:

"Elkezdtem intézni a dolgokat a rendőrséggel, és mire fel tudtam volna hívni Dynamicot a hírrel, sajnos a sajtóból már értesült a történtekről" - mesélte Pamela, de Dynamic egy pilanatra se vélte úgy, hogy az anyuka szándékosan halgatott a történekről. Hiába, erről szól a barátság.

Balesetet szenvedett Hódi Pamela és Győzike ishttp://www.life.hu/bulvar/20150123-hodi-pamela-berki-krisztian-volt-parja-es-gyozike-showman-balesetet-szenvedett.htmlA halálra ijedt Hódi Pamela természetesen elsőként egykori kedvesét, Berki Krisztiánt hívta fel a baleset után. Győzike élete pedig csak egy hajszálon múlt.TV + Bulvár--Hódi Pamela lesz a FEM3 Café műsorvezetőjehttp://www.life.hu/bulvar/20141128-hodi-pamela-berki-krisztian-exparja-lesz-a-fem3-cafe-musorvezetoje-vaczi-gergovel.htmlHódi Pamela, Berki Krisztián expárja bevallotta, izgul új feladata miatt: jövő héten ugyanis Váczi Gergővel vezeti a FEM3 Cafét.TV + Bulvár--Hódi Pamela lefogyasztotta a testvérét http://www.life.hu/bulvar/20141020-hodi-pamela-es-testvere-mar-50-kg-minuszban-van.htmlNapi szinten több millióan követték nyomon Hódi Pamela életét a televízió képernyőjén keresztül, így a nézők előtt az sem volt tabu, hogy közel 20 kg-tól szabadult meg kislánya születése után. Azt hinnénk, hogy Pamela fogyását nehéz lenne felülteljesíteni, de a testvérének sikerült.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.