Micsoda combok, micsoda szerkó - Sarka Kata rátalált az igazira?

Sarka Kata fürdőruha villantás erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Léber Barbara fantasztikus alkotását öltötte magára Kata, és amilyen átlátszó a rafinált darab, olyan  ultravékony és dögös benne a lány. Lehet irigykedni..... 

A pikáns öltözetet instagramján leltük a kétgyerekes anyukának, aki be kell látnunk, profi módon szelfizik. Nem tudjuk, más hogy is van vele, de ezt nekünk még gyakorolni kell...hogy test és arc, sőt még a körömcipő is rajta legyen a tükör előtt villantott fotón. Tény, neki jól megy. És jól is áll a dolog.

Íme a fotó, ami biztosan megdobogtatja majd a férfiszíveket:

Forrás: Instagram/Kata Sarka

Kata persze nem először és gyanítjuk nem is utoljára vetkőzött (öltözött) a nagyvilágnak. Többször mutattuk meg mi is Kata formás külsejét. Például itt is akadt egy világraszóló villantás. Itt meg fekete tüllben - tollban hevert - az meg kiverte a biztosítékot nála, hogy bizony visszaéltek fotóival. Galád módon egy hölgy elorozta és profilképnek használta a közösségi adatlapján az egyiket. Ejnye.

Így nyaralnak a celebek: Sarka Kata és Hajdú Péter a Maldív-szigeteken pihenthttp://www.life.hu/bulvar/20150123-sarka-kata-es-hajdu-peter-a-maldiv-szigeteken-nyaraltak.htmlAmíg Magyarországon a tél az úr, addig Hajdú Péter és Sarka Kata gyerekeikkel jó melegben, a Maldív-szigeteken vakációztak.TV + Bulvár--A paradicsomban is sanyargatja magát Sarka Katahttp://www.life.hu/bulvar/20150116-sarka-kata-a-nyaralasan-is-dietazik.htmlBár volt, amikor Hajdú Péter is túl vékonynak találta Katát, és az olvasók szerint sem kellene tovább fogynia, jelenleg is diétázik a kétgyerekes anyuka. Szerintünk most irigylésre méltóan néz ki, nem hogy pár kiló, de több deka feleslag sincs rajta. TV + BulvárOrigoExkluzív interjú Sarka Katával: "A top 5-nél már sírtam" http://www.life.hu/bulvar/20141214-sarka-kata-a-life-hu-nak-a-miss-world-verseny-utan-par-perccel-beszelt-kulcsar-edina-masodik.htmlAhogy mi is, úgy Sarka Kata is a könnyekig meghatódott attól, hogy Kulcsár Edina a londoni Miss World szépségversenyen a második helyezett lett. A Life.hu pár perccel az eredményhirdetés után telefonon beszélt Katával.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.