Maci kiköltözött, VV Fanni örök szerelme visszaköltözött a villába

Való Világ ValóVilág 7 VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Edinának jó estéje volt, ketten is szerelmet vallottak neki, az egyik Laci volt, a másik Robin. A lányt viszont zavarja, hogy Laci ennyire odavan érte. Ezek szerint fordult a kocka?

Robinból egy másik vallomás is kiszaladt: mióta beköltözött, kétszer élvezett el álmában. Egészségére.
Dr. Gyúrós is rendelt a villában, a két párbajozót, Dennist és Danit analizálta az előző széria Józsija. Mindkét páciens hatalmas élményként könyvelte el a beszélgetést, Gyúrós egész egyszerűen így jellemezte mindkét fiút: olyanok, mint egy kókusz.

Forrás: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence

Öröm és bánat is költözött a villába: Maci malac távozott a játékosok közül. "Amikor a vödörrel és a takaróval közösültél, éreztem, hogy van bennünk valami közös. Remélem, nem vágnak le" - búcsúzott tőle Edina.

A kis állat helyére visszatér Fanni örök szerelme, a szolárium. Lehet, hogy a holnapi párbaj eredménye miatt ténlyeg csak az UV-fény marad majd az egyetlen barátja a villában?

Aleska Diamond kórházba került a Hal a tortán adása utánhttp://www.life.hu/bulvar/20150130-aleska-diamond-volt-pornoszineszno-korhazba-kerult-flour-tomi-vacsorajatol-a-tv2-hal-a-tortan-adasa.htmlFluor Tomi vacsorája után kemény éjszakája volt Aleskának, aki annyira kiszáradt, hogy kórházban kötött ki.TV + Bulvár--Hódi Pamela autósjelenete se semmi http://www.life.hu/bulvar/20150131-hodi-pamela-osszetorte-a-milliomos-rapper-dynamic-autojat.htmlA járgány tulajdonosa, a milliomos rapper, Dynamic a sajtóból értesült a hírről. Biztos nem lett tőle szebb a napja. TV + Bulvár--Micsoda combok, micsoda szerkó - Sarka Kata rátalált az igazira?http://www.life.hu/bulvar/20150131-sarka-kata-egesz-furdoruhaban-is-szexi.htmlLéber Barbara fantasztikus alkotását öltötte magára Kata, és amilyen átlátszó a rafinált darab, olyan ultravékony és dögös benne a lány. Lehet irigykedni..... TV + Bulvár--Újra babát vár a magyar szépségkirálynő, Polgár Krisztahttp://www.life.hu/bulvar/20150131-ujra-babat-var-a-magyar-szepsegkiralyno-polgar-kriszta.htmlIsmét anyai boldogság elé néz a 2008-as Miss Earth Hungary győztese. Első gyermeke Olivér, 2013 májusában született.TV + Bulvár--VV Robinnak távoznia kellett a villábólhttp://www.life.hu/bulvar/20150130-valo-vilag-7-osszefoglaloban-robinnak-tavoznia-kellett-a-villabol.htmlA lakók Maci malacra bízták a zászlót, amit kötelezően őrizniük kell a fürkész hét alatt. A malac nem őrködött, könnyen ellophatta a betörő a zászlót. Meg is lett ennek a következménye...TV + BulvárRTLKLUBÍgy nyaralnak a celebek: Várkonyi Andreáék is melegebb éghajlatra utaztakhttp://www.life.hu/bulvar/20150127-varkonyi-andrea-es-bochkor-gabor-thaifoldon-pihen.htmlBár a fényképeken nem látszik, Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor kislányukkal együtt utazott melegebb éghajlatra, Thaiföldre. Bangkokban aztán egy másik közismert műsorvezetőbe és párjába botlottak.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.