Hatalmas változás a Rising Starban - Ördög Nóra jelentette be

TV2 Kovács Gyopár Majka Rising Star Ördög Nóra kiesés versenyző énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra jelentette be a nagy szenzációt: a Rising Star elődöntőjében már két versenyző távozik a TV2 tehetségkutató show-jából.

Ahogy a Life.hu is megírta, vasárnap este a 16 éves Kovács Gyopár számára ért véget a Rising Star. A bent maradt hat versenyzőre pedig hatalmas megmérettetés vár.

"A döntőbe csak négyen juthatnak tovább" – mondta Nóri, Majka pedig hozzátette: jövő héten nagyon nehéz dolga lesz a hat bent maradt versenyzőnek, hiszen közülük ketten búcsúzni kényszerülnek majd.

Ezért zuhant a TV2 nézettsége...

A Rising Star és a Barátok közt helye nem volt kérdéses a médialiftben. A Vissza a jövőbe trilógia pedig alapmű, a harmadik rész is remek, de már látták sokszor a tévézők, talán ezért zuhant meredeken a TV2 nézettsége a szombati Tények után, a film elején. Doki így lefelé megy ezúttal. Még több részletért olvasd az Origo.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.