Kapócs Zsóka bejelentette: elhagyja Magyarországot

Forrás: Facebook/Kapócs Zsóka -
Kapócs Zsóka Vizsla Operettszínház Magyarország színészet New York költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kapócs Zsóka a Facebookján ismerte el, amit már korábban is hallani lehetett, miszerint hosszabb időre New Yorkba költözik. Mindenki megnyugtatására: imádott vizsláját is magával viszi.

Kapócs Zsóka elhagyja Magyarországot – legalábbis egy időre. A színésznő erről közösségi oldalán számolt be részletesen:

Forrás: Facebook/Kapócs Zsóka

„Picit későbbre terveztem a bejelentést, miszerint ideiglenesen elhagyom Magyarországot, de piciny hazánkban semmi sem marad sokáig titokban (még az sem, ami nem igaz), így MOST osztom meg veletek, hogy New Yorkba költözöm egy időre, mert szeretnék tanulni valami egészen újat, valamit, ami érdekel, leköt a színészeten kívül, valamit, ami egészen más, új, valamit, amit elölről lehet kezdeni! Amikor elérem a kitűzött célomat, tovább megyek, mint mindig! Az Operettszínháznak nagyon sokat köszönhetek, hiszen rengeteget tanultam ott a művészetről, zenéről és magáról a színházról! Nem tervezem színházi pályafutásomat befejezni, csak szüneteltetni fogom egy rövid időre. Remélem, hiányozni fogok egy picit Nektek! Ígérem, jelentkezni fogok nemsokára!"

Sokaknak egyből bevillant: de mi lesz imádott kutyájával? Nos, a Facebookra feltöltött fotója alapján ő is a gazdival tart majd. "Manót viszem magammal, míg élek" - írta Zsóka a fotó mellé.

Úgy tűnik tehát, hogy ezúttal nem marad itthon leghűségesebb társa. Korábbi New York-i kiruccanására ugyanis a blökit nem vihette magával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.