Márkahamisítóra csaptak le Sebestyén Balázsék

Fotó: Hajdú D. András - Origo -
márka Vadon Jani Morning Show Class FM Sebestyén Balázs hamisítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élő adásban hívták fel Balázsék egy online oldal üzemeltetőjét, aki engedély nélkül árult Morning Show-s csecsebecséket.

Vadon Jani bukkant az interneten arra a webáruházra, amely engedély nélkül a Morning Show logójával ellátott relikviákat árult. Balázs élő adásban vonta felelősségre az oldal üzemeltetőjét – írja a Bors.

Fotó: Hajdú D. András - Origo

„A Morning Show védett márka. Ebből nektek nagy balhétok lesz, mert erre ugrom! Ez a mi munkánk, ezt a márkát mi építettük fel, és ha ezzel valaki kereskedni akar, vagy kereskedelmi célra használja fel, az megütheti a bokáját. Ti nemcsak szállítjátok ezeket a pólókat, ti követitek el a jogsértést!" – magyarázta az oldal üzemeltetőjének Balázs, aki aggódott, hogy a hallgatókat átvágják a silány minőségű termékekkel.

A kereskedő először azt mondta, a rendelést egy nap alatt legyártják, de később már azzal védekezett, hogy a webshop csak felületet ad a gyártóknak. Horváth László tulajdonos elmondta, nem volt haszna a csecsebecsékből:

„Nem látok ebben gondot. A honlapunkra bárki saját felelősségre feltölthet termékeket és grafikákat. Ha kifogás érkezik hozzám, törlöm a termékeket, és tájékoztatom a feltöltőt. Egyébként a Morning Show-s termékek már három éve vannak az oldalon, idáig senki nem vette észre. Sőt el sem adtunk belőlük" – állította az üzemeltető, aki bár korábban azt mondta, nem jogsértő, amit tesznek, a műsor után mégis törölte a Morning Show relikviáit az oldalról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.