Részegség után paranoia a ValóVilág-villában - Nagyon unatkozhatnak a játékosok

Dennis ValóVilág7 paranoia VV Laci félelem részegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amióta Dennis visszatért a párbajról a villába, az eddiginél is furábban viselkednek a lakók. Szerdán este Lacin nevettünk a legtöbbet. 

Miután Dennis és Dani párbaja után minden eddiginél jobban berúgtak a villalakók és megbeszélték, hogy milyen jó lenne pornót nézni a nappali nagy képernyőjén, Laci fura kijelentést tett. Edina pasija úgy véli, több hete figyeli egy galamb. Igen, egy GALAMB. A játékos meg van győzödve arról, hogy az állat már hetek óta lesi őt a tetőről. A röpke monológot meg is nézheted:

Visszaéltek Tatár Csilla bizalmával - Perel a műsorvezető? http://www.life.hu/bulvar/20150204-ujsagiro-baratnoje-visszaelt-tatar-cilla-bizalmaval.htmlA nyilvános Facebook-oldalán tett közzé egy bejegyzést a bulvársajtó képviselői számára Tatár Csilla. A Dal műsorvezetője nem tagadja, új kapcsolata van, párja azonban nem közszereplő, így nem kíván szerepelni a médiában. TV + Bulvár--Így heccelte Majka Ördög Nórát pucér fotóivalhttp://www.life.hu/bulvar/20150202-a-rising-star-musorvezetoje-majka-ordog-norat-heccelte-pucer-fotoival-amelyeket-nanasi-pal-keszitett.htmlÖrdög Nóra és Majka évődése a Rising Starban mára a műsor elengedhetetlen része. Természetesen a legutóbbi adásban is cinkelték egymást.TV + BulvárOrigoÉlete végéig a zárt osztályon marad BB Évihttp://www.life.hu/bulvar/20150129-bb-evi-meg-mindig-pszichiatrian-van-edesanyja-szerint-orokre.htmlMár a családja sem reménykedik abban, hogy BB Évi valaha is rendbe jön. Bár édesanyja sokáig hitt a gyógyulásában, mára belátta, nincs remény.TV + Bulvár--Pálmafák alatt szexiskedik Vajna Tímea http://www.life.hu/bulvar/20150128-vajna-timea-szexis-fotot-posztolt-a-facebookjara.htmlMiami Beach-en nyaralmat Vajna Tímea, azt pedig, hogy milyen jó dolga van, meg is mutatta. TV + BulvárOrigoCsupa csipkében pózol VV Évahttp://www.life.hu/bulvar/20150127-vv-bauko-eva-szexi-fehernemuben-pozol.htmlA BeleValó műsorvezetője szívesen mutatja meg szexi oldalát, szinte napról napra új fotót posztol magáról. Ezúttal a Facebookra töltötte fel fehérneműs képét. TV + BulvárOrigoSzabó Zsófi: "Tény, hogy jelenleg nem dolgozom"http://www.life.hu/bulvar/20150117-szabo-zsofinak-az-x-faktor-befejezese-ota-nincs-munkaja-az-rtl-klubnal.htmlAmóta az RTL Klubhoz igazolt, az X-Faktor óta, amelynek háttérműsorát, az After-X-et vezette, eltűnt a képernyőről Szabó Zsófi. A TV2 Jóban Rosszbanjában szinte naponta forgatott. Adódik a kérdés: megérte váltani? TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.