Tatár Csilla nem megy el a Story-gálára, Demcsák pedig kötelességből vesz részt

Forrás: Facebook/Tatár Csilla hivatalos oldala -
Demcsák Zsuzsa Kiszel Tünde Tatár Csilla Story-gála 2015 Story-gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tatár Csilla úgy döntött, nem megy el a Story-gálára, miután a magazin - állítása szerint - visszaélt a bizalmával. Demcsák Zsuzsa, aki a gála műsorvezetője lesz, csütörtöki Facebook-kirohanása ellenére is a gála egyik műsorvezetője lesz.

Egyre bővül azoknak a listája, akik nem lesznek jelen a szezon legrangosabb, közéleti eseménnyé emelt gáláján. A meghívást nem kapott celebek - Győzike, Kiszel Tünde és Alekosz - mellett az MTVA új műsorvezetője, Tatár Csilla sem tervezi, hogy jelenlétével emeli az est fényét.

Forrás: Facebook/Tatár Csilla hivatalos oldala

"Csilla szombaton este A Dal című produkcióval lesz az MTVA képernyőjén. A műsor után szeretett volna átmenni a gálára, de ezt már biztosan nem teszi" - tudtuk meg a műsorvezető menedzsmentjétől.

Csilla mindig is készségesen nyilatkozott a magánéletéről, elsőként pedig pont annak a magazinnak árulta el, hogy férjével egyetértésben elválnak, amely most szerinte túl messzire ment. Csilla arról ír, a lap inkorrekt volt vele, és ez annál inkább fáj neki, hogy az egyik újságírót mindeddig a bizalmas barátjának érezte.

Csilla egyértelműen fogalmaz nyilvános Facebook-oldalán: "Önszántamból soha többé nem szeretnék a Story magazinban szerepelni és interjút sem kívánok soha többé adni nekik!"

Nemcsak Csilla, hanem Demcsák Zsuzsa is kifejtette gondolatait a bulvármagazinról. Kíváncsiak voltunk, hogy vajon visszalép-e a műsorvezetéstől: "A véleményemet vállalom, ettől függetlenül a munkámat maradéktalanul elvégzem” – tudatta velünk Zsuzsa.

Demcsák Zsuzsa ügye folyik a csapból ishttp://www.life.hu/bulvar/20150205-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetojenek-es-ferjenek-kiss-jozsefnek-valasa-a-magyar-sajtoban.htmlA TV2 műsorvezetőjének és volt férjének, Kiss Józsefnek a kálváriája már évek óta tart. Szinte minden nap kiderül valami új fordulat az ügyben. Csütörtök reggel például három lapban is találkozhattunk a történetükkel, főleg az exférj szemszögéből. Ezekből szemezgettünk. TV + Bulvár--Demcsák Zsuzsa csak nyugalmat szeretne – Tovább bonyolódik az ügyehttp://www.life.hu/bulvar/20150204-demcsak-zsuzsa-volt-ferjenek-lopasi-es-testi-sertesi-ugyet-ujratargyaljak-a-birosagon.htmlDemcsák Zsuzsa volt férjének újra bíróság elé kell állnia: lopási és testi sértési ügyét újratárgyalják. Előzőleg az ítélőszék felmentette minden vádpont alól.TV + Bulvár--Felmentette a bíróság Demcsák Zsuzsa volt férjét - A műsorvezető a Facebookján reagálthttp://www.life.hu/bulvar/20150128-felmentette-a-birosag-demcsak-zsuzsa-volt-ferjet.htmlKözösségi oldalán írta le véleményét a magyar igazságszolgáltatásról Demcsák Zsuzsa. A házasságáról korábban könyvet is írt műsorvezető férjét felmenették, most pedig nem tagadja: retteg. TV + BulvárFotó: Szabó Gábor - OrigoÚj munkahelyén, a köztévében szelfizett Tatár Csillahttp://www.life.hu/bulvar/20150112-tatar-csilla-a-tv2-tol-az-mtva-hoz-igazolt-a-dalt-vezeti-majd.htmlÚgy tűnik, jól érzi magát új munkahelyén Tatár Csilla. A műsorvezető A Dalban kapott feladatot.TV + BulvárOrigoGönczi Gábor és Tatár Csilla nem adta be a válókeresetet - még!http://www.life.hu/bulvar/20150111-gonczi-gabor-es-tatar-csilla-musorvezeto-valasa-meg-nem-adtak-be-a-valokeresetet.htmlNovember elején bombaként robbant a hír, hogy kilenc év együttlét és hét év házasság után válik Tatár Csilla és Gönczi Gábor. Január elején viszont még mindig nem adták be a válókeresetet. Miért?TV + BulvárOrigoTatár Csilla vállalja, hogy kifizeti a milliós kötbérthttp://www.life.hu/bulvar/20150108-tatar-csilla-kifizeti-a-tv2-nek-a-millios-kotbert-ha-volt-munkaadoja-igenyt-tart-ra.htmlA TV2-től a köztévéhez igazoló Tatár Csilla saját zsebből fizeti ki a milliós kötbért a TV2-nek.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.