"Azt hiszem, a hiányt még nem tanultam meg kezelni" - Megszólalt Bajor Imre lánya

Fotó: Life.hu -
betegség Bajor Imre halál család szeretet Bajor Lili
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"A színészet nem a munkája, a hivatása volt. Alázatos volt, kitartó, fegyelmezett, néha gyermekded a boldogságtól, hogy játszhat. Néha meg olyan, akihez alig lehetett beszélni, annyira befelé figyelt, hogy mindent teljesíteni tudjon a színpadon" - mesélte a 19 éves lány.

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, tavaly nyáron, hosszú betegséget követően hunyt el Bajor Imre. A család, a barátok, a rajongók végig bíztak abban, hogy sikerül leküzdenie a halálos kórt, de már nem volt remény. Fél év telt el azóta, Bajor Imre lánya, Lili pedig most tudta szavakba önteni az érzéseit.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Tőle örököltem az emberi közelség szeretetét. Hogy szeretek beszélgetni és szót érteni másokkal. Azt persze csak remélni tudom, hogy valamit a színészi varázsszérumból is csöpögtetett belém" - nyilatkozta Lili a Blikknek.

"Azt hiszem, a hiányt még nem tanultam meg kezelni. Arra megtanított az eltelt időszak, hogyan kell felnőttként viselkedni, és megállni a helyem bizonyos élethelyzetekben. Még tanulom ezt az állapotot, de ez a pár hónap semmire nem volt elég, talán éppen csak arra, hogy felfogjam a hírt, amit augusztus elején telefonon keresztül kaptam.

Vigaszt nyújt, hogy azt csinálom, amit kicsi korom óta szerettem volna. Segít a családom, a szerelmem, a legjobb bará­taim. A fájdalmat próbálják enyhíteni, nem elfeledtetni, inkább velem együtt érezni. Néztem egy ideig a Szomszédokat, de amióta nincs itt, nem tudtam még semmit végignézni, amiben ő szerepel. Talán majd idővel..."

Kiválasztás: kegyetlen fordulat a ValóVilágban – Ilyen még sosem volt a játék történetébenhttp://www.life.hu/bulvar/20150208-vv-edina-es-vv-laci-a-vv7-szerelmesei-mennek-parbajozni.htmlEz volt a VV7 történetének legizgalmasabb kiválasztása: kendő került két játékos kezére is.TV + Bulvár--A felénél kiesett valaki a Rising Star legkegyetlenebb adásábólhttp://www.life.hu/bulvar/20150208-gondi-helen-kiesett-a-rising-star-legjobb-hat-enekese-kozul-az-elodontoben.htmlA Rising Star elődöntőjéből nem egy, hanem két versenyző távozik a show végéig, így joggal nevezhették a műsorvezetők ezt a show-t verseny legkegyetlenebb adásának. Első körben az esett ki, aki aki a hat legjobb énekes közül a legkevesebb szavazatot kapta a nézőktől.TV + Bulvár--Taylor Swift még csak nem is keresztezheti Katy Perry útját a Grammy-gálánhttp://www.life.hu/bulvar/20150208-grammy-gala-2015-taylor-swift-es-katy-perry-nem-talalkozhatnak.htmlNem egyszerű a Grammy-gála szervezőinek élete. Minden másodpercet pontosan meg kell tervezniük ahhoz, hogy bizonyos világsztárok még véletlenül se találkozzanak egymással.TV + BulvárAFPKöszönjük, D. Tóth Kriszta! Másnaposan is megmutatta sminktelen arcáthttp://www.life.hu/bulvar/20150208-d-toth-kriszta-negyven-eve-a-foldon-smink-nelkul-nyolcadik-napjan-masnaposan.htmlKicsit sejtettük, hogy látunk még érdekes fotókat D. Tóth Krisztáról, mióta elindította a projektjét. Kriszta minden nap hivatalos Facebook-oldalára posztol magáról egy fotót - smink nélkül. Na, de mi van olyankor, ha az ember lánya másnaposan ébred?TV + Bulvár--Kedvenc fotónk a Story-gáláról: Majka szelfije elölről-hátulrólhttp://www.life.hu/bulvar/20150208-majka-szelfi-fotoja-a-story-galan-elolrol-es-hatulrol.htmlSzombaton rendezték meg a Story-gálát, ahol minden magyar sztár és celeb ott volt - már, akit meghívtak. A kedvenc fotónk Majkáról készült.TV + Bulvár--Rising Star: Palmira elkerüli édesapja szülőföldjét http://www.life.hu/bulvar/20150206-rising-star-enekesnoje-varhegyi-lucas-palmira-elkeruli-edesapja-szulofoldjet-luandat.htmlMira szülei nemrég elváltak, édesapja visszautazott Luandába, ahol orvosként dolgozik. Mira, aki az utcáról jutott be a versenybe, csak telefonon és interneten keresztül tartja a kapcsolatot vele, és nem vágyik rá, hogy a szülőföldjére utazzon.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.