Young G és Gáspár Laci klipet forgatnak a villalakókkal

VV Edina Való Világ 7 VV7 Young G Gáspár Laci Való Világ VV Dennis védettség VV Fanni VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden játékos egyetlen igaz barátjától, a lila kendőtől búcsúzott, többet ugyanis nem találkozhatnak vele, megszűnik a védettség a játékban.

Lufikkal eresztették szélnek a lila kendőt a játékosok. Dóri abban reménykedett, hogy a kendő az égben találkozik majd nagymamájával, Laci pedig azon akadt ki, hogy miért pont Dennisre kötötték legutoljára a nemes textíliát.

"Tudom, hogy szeretted azt az érzést, mikor a bimbómhoz érhettél, mert volt, hogy odakötöttelek a cicimhez." - Fanni szívhezszóló mondatával emlékezzünk a lila kendőre!

A lila kendő Forrás: RTL Sajtóklub/ Barsony Bence

A szomorú pillanatok után VV Béci, azaz Young G és Gáspár Laci érkezett a játékosok közé. A Ki Mit Tud héten már mindegyik villalakó megcsillantotta énektudását, így a két énekes már előre tudta, milyen hozott anyagból dolgozhatnak. Holnaptól elindul a munka, már készítjük a füleinket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.