Újabb leleplezés! A Tha Shudras gitárosát maszk nélkül kapták lencsevégre

Forrás: RTL Klub -
Tha Shudras X-Faktor leleplezés álarc X-Faktor 2014 Tom Driver Trap kapitány Maszk RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Trap kapitány után most Tom Driverről, a Tha Shudras gitárosáról rántották le a leplet, akarjuk mondani a maszkot és ráadásul még szerelmes is lett a srác, nem is akárkibe!

Ahogy a Life.hu is megírta, Trap kapitányt már sikerült maszk nélkül megmutatni, most a Tha Shudras gitárosán volt a sor. Kormányos Tamást, azaz Tom Drivert a Blikk oldalán nézheted meg maszk nélkül. A srácról pedig az is kiderült, állítólag Szabó Zsófi barátnőjébe szeretett bele.

Forrás: RTLKLUB

Tom közösségi oldalán meg is változtatta kapcsolati státuszát, amelyre rengeteg gratuláló üzenet érkezett, és többen viccelődve érdeklődtek, hogy melyik bolygóról való a szerencsés lány. „Azt mondta, földi, bár nem találkoztam még a földön ilyen kivételes lánnyal, mint ő!" – írta Tom Driver a posztot kedvese fotójához.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.