Már nem a csillogásról szól a szépségkirálynő, Kárpári Rebeka élete

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Jóban Rosszban királynő szerelem Kárpáti Rebeka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszakapta régi életét Kárpáti Rebeka, amióta átadta koronáját az új Miss Universe-nek, Kelemen Henriettának. Ez már cseppet sem olyan királynői, mit korábban.

Percről percre be van osztva Rebeka élete, ami már nem a különféle királynői protokoll eseményekről és a szépségéről szól.

"Iskolába járok, éppen vizsgaidőszak van, közben szöveget tanulok a Jóban Rosszban sorozathoz, és mindemellett mosok, főzök, takarítok. Bármily furcsán is hangzik, a sok tennivaló, a szoros időbeosztás ellenére tetszik ez az életvitel. Nagyon szeretek főzni, a barátom pedig imádja, amikor finom, meleg étellel várom. Előfordul, hogy amikor este 11-kor hazaérek, már nincs kedvem elmosogatni és otthagyok csapot-papot. Ilyenkor csak annyit mondok, hogy bocs és lefekszem aludni"árulta el Rebeka, akit párja igyekszik mentesíteni a sok teher alól.

Fotó:Zsigmond László/Life.hu

„Az egyik, nagyon stresszes napom után alaposan meglepett. Már otthonról elindulva bűntudatom volt, hogy mindet otthagytam, nem volt időm rendet tenni. Ő megtette ezt helyettem, alaposan meglepett, amikor otthon megtaláltam a hátrahagyott kedves kis cetlijét: 'Kicsim, kimostam a ruhákat, elmosogattam, bevetettem az ágyat, felporszívóztam, levittem a szemetet.' Nagyon meghatott a figyelmessége" - tette hozzá Rebeka, aki szépsége helyett inkább már színészi vénáját kamatoztatja.

„Megvannak a régi kapcsolataim, folyamatosan járok válogatásokra, de ha meg is kapom a munkát, ezek egyszeri alkalmak. De megérte királynőnek lenni! Sok dolgot kaptam, nagyon jó évem volt. Ha visszamehetnék az időben, akkor ugyanúgy csinálnék mindent. De a mai fejemmel már nem indulnék el szépségversenyen. Az elején nem gondoltam bele, jó poénnak tartottam, hogy a gazdag üzletemberek úgy mustrálják a lányokat, mint egy darab húst a piacon. Ma már nem szeretném azt bizonygatni, hogy a külső mellett belső tartalommal is rendelkezem."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.