Fura üzenetet tett közzé VV Edina édesanyja

Fotó: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence -
VV Edina VV Laci ValóVilág 7
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik legérdekesebb párbajt láthatják vasárnap este a ValóVilág nézői, ugyanis a játék történetében ilyen még soha nem fordult elő: szerelmespár küzd meg egymással. Mi pedig különös posztot találtunk, amit Edina édesanyja tett közzé. 

Nem bírtak magukkal, szabályt szegtek, a szerkesztők pedig megbüntették őket, így VV Edina és villapárja, Laci küzd meg a bentmaradásért vasárnap este a ValóVilág párbaján. Persze, ehhez a többi lakó szavazata is kellett, ők pedig nem voltak elnézőek a gyűlölt párocskával.

Fotó: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence

Mi is feltettük a kérdést: vajon az ízes beszédű lány vagy a tetovált macsó esélyesebb arra, hogy visszamenjen a villába? Összeszedtük, kire, miért szavazhatnak többen, cikkünket itt olvashatjátok el.

A két játékos barátai és családtagjai napok óta kampányolnak a közösségi oldalakon, Edina anyukája azonban furcsa üzenetet írt.

"Kedves Edina-szurkolók! Megtudtam, hogy a szavazason sajnos Laci vezet! Kerlek benneteket, hogy
segitsetek, hogy ne törjön össze néhány százalék miatt Edina álma. Főleg ne Laci miatt, aki idekint
szinte biztosan összetörné a szívét. Segítsetek, kérlek benneteket! Szavazzatok Edinára, mert vesztésre áll" - olvasható az asszony Facebook-oldalán.

Nos, az nem valószínű, hogy Edina mamája valóban ismeri, melyik fantomkép kit takar, minden bizonnyal ezzel a rossz hírrel próbál még több szavazatot gyűjteni a lányának.

"Nem szeretném a fizikai testem megmutatni"

A Life.hu celebszomorító riportere, Katz Dávid VV Edinával a beköltözésekor készített interjút. Ha nem emlékeztek rá, most feleleveníthetitek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.