Árpa Attila a VV7-ről: "Jobb lenne, ha nem létezne"

Fotó: Pályi Zsófia [origo] -
ValóVilág7 Árpa Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág első szériájának producere ma már teljesen elhatárolódik a valóságshow-tól. Igaz, ezzel már évek óta így van. 

A Blikknek adott interjújában beszélt a VV7-ről is Árpa Attila. Nos, a filmes szakember véleménye egykori "gyermekéről" elég lesújtó. "Azt tudom, hogy létezik, de jobb lenne, ha nem létezne... Amikor a ValóVilágot összeraktam, akkor az egy feladat volt, egy munka, amit szerettem. Ma, ha bekapcsolok egy valóságshow-t csak arra tudok gondolni, hogy de szánalmas, hál 'isten ehhez már nincsen semmi közöm" - nyilatkozta.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]

Évekkel ezelőtt is így vélekedett már

Árpa Attila korábban az Origónak adott interjújában beszélt a ValóVilágról. "A ValóVilágot én azért szerettem csinálni, mert hatalmas kihívás volt a veretlen Big Brothert legyőzni, saját ötletekkel, saját eszközökkel. 150 emberes stáb dolgozott ezen, sikerült nyerni: erre vagyok büszke, nem a műfajra" - fejtette ki akkor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.