Carrie Bradshaw festőművész szerelme szexin ropja

szexi balettművész tánc balett Mihail Barisnyikov sex and the city Carrie Bradshaw
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mihail Barisnyikov balettművész a Szex és New York utolsó évadában tűnt fel és Carrie idős pasiját alakította. Most pedig azt is megmutatta, 67 évesen milyen jól tolja a Szomorú vasárnap remixére.

Az orosz balettművész a sorozatban a moszkvai festőművészt, Alekszander Petrovszkit alakította, aki Carrie-t szerelmével egészen Párizsig repítette. A balettművész most a Szomorú vasárnap remixére készített kortárs-művészi divatanyag reklámfilmjében mutatta meg, hogy a klasszikus táncot hogyan lehet ötvözni a pörgős, modern tánccal. Hiába, a pasi 67 évesen is ugyanolyan elbűvölő, mint amikor évekkel ezelőtt kedvenc sorozatunkban kápráztatta el Carrie-t (és persze minket).

A Szomorú vasárnap amerikai átiratának (Gloomy Sunday) remixelt változatát a táncosok remekül feldobták - a divatanyagról nem is beszélve.

Carrie, a divatdiktátor

A Life.hu cikkéből megtudhatod, milyen szettben érkezett meg Carrie Párizsba az orosz lovagjához. A divatdiktátor újságírónő mindig az élen járt az extravagáns szettekkel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.