Kommentekben támadták a Rising Star győztesét

Forrás: TV2 -
győztes Várhegyi Lucas Palmira TV2 támadás Rising Star kommentek Czibi Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Máris támadások kereszttüzébe került Várhegyi Lucas Palmira, aki a TV2 Rising Star tehetségkutatójában épphogy legyőzte Czibi Norbit.

Ahogy a Life.hu is megírta, Várhegyi Lucas Palmira nyerte a végletekig kiélezett döntőt, ahol a szavazatok olyan szorosan alakultak, hogy egy százalék különbség sem volt a két énekes között. A rajongók pedig máris betámadták Palmirát.

Forrás: TV2

„Nem neked kellene most itt állni!" – írta az egyik kommnetelő, aki biztos Czibi Norbi-rajongó volt. „Nem érdemelte meg a győzelmet!" – írta más. A sok negatív hozzászólás mellett természetesen volt olyan is, aki egyetértett a végeredménnyel. „Jó, hogy te nyertél, Palmira. Megérdemelted!" – írta egy hölgy. Az egyik rajongó pedig különleges ötlettel állt elő: „Meg kellett volna osztani az első helyet, az lett volna igazságos! Gratulálok, Mira!" Szép gondolat, de egy tehetségkutató versenynek egy nyertese lehet, hiszen a nyereményautót nem lehet kettévágni, még ha a 10 millió forintot el is osztották volna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.