Fábry Sándor megállapodott a köztévével

Fotó: RTL Klub -
MTVA megállapodás köztévé humorista műsor Fábry Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legfrissebb hírek szerint már márciusban újra látható Fábry Sándor műsora a magyar televízión.

Régebben ugyan felmerült, hogy nem folytatja tovább Fábry Sándor az MTVA-n, most azonban rendeződött a humorista helyzete és csütörtökön szinte mindenben megegyeztek a köztévések Fábry Sándorral. Állítólag már csak az aláírás hiányzik. A megállapodás értelmében Fábry Sándor saját cége gyárthatja tovább a műsorát. – írja a Bors.

Fotó: RTL Klub

„Csütörtökön kellett bemennie Fábrynak a köztévébe, hogy a műsor szerződésének legapróbb részleteiről is megállapodjanak, és pontot tegyenek az ügy végére" – tudta meg a lap, a showman röviden reagált a hírre.

„Megállapodtunk, de biztosat azonban csak akkor mondanék, és a műsorral kapcsolatos esetleges változásokról, újításokról is csak akkor beszélnék, ha már alá is írtuk a szerződést" – magyarázta, arra utalva, hogy még csak a szerződés tartalmáról jutottak egyezségre.

Az MTVA sajtóosztálya a lapnak megerősítette a hírt: „Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Fábry című műsor 2015. március 19-én újra a közmédia képernyőjére kerül. Az epizódok a tavaszi struktúrában csütörtökönként, kétheti rendszerességgel fognak megjelenni. A díszlet kisebb ráncfelvarráson esett át. Az MTVA és a Trisó Produkciós Kft. közötti szerződésre vonatkozó kérdéseit közérdekű adatigénylésként kezeljük. Válaszainkat a hatályos jogszabályoknak megfelelően megküldjük" – közölték írásban.

Milliárdos bevétel ütheti Fábry markát

Ahogy a Life.hu régebben megírta, adásonként 15-18 millió forintot, azaz a kétéves szerződése alatt minimum 600 millió forint közpénzt fizet az MTVA Fábry Sándornak, hogy saját új műsort készítsen a magyar televízióban. A showman a saját műsora producere is egyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.