Kulcsár Edina házat tervez, egyelőre babaszoba nélkül

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
ház tervezés Kulcsár Edina költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb feladatot kapott a világ második legszebb nője, Kulcsár Edina. Leendő otthonát tervezgeti párjával. Az esküvő viszont időhiány miatt még várat magára.

Nem sok időt tölt együtt Kulcsár Edina és párja, reggel mindketten elindulnak dolgozni és csak este futnak össze. Akkor viszont a közös jövőjüket tervezgetik, jelenleg a házukat építik.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu


„Az idei évet a költözésnek szenteljük, az esküvő egyelőre nem került szóba. Vettünk egy telket, építkezünk, a napokban kezdődtek a munkálatok. Mindketten ötletelünk a ház kialakításában, egyik este otthon egy centiméter segítségével méregettük ki, hogy melyik helyiség mire lesz jó. Az biztos, hogy a konyha kialakítása az én feladatom lesz, én fogok ott a legtöbb időt eltölteni. Az étkezővel összekötött nappali és a háló mellett egyelőre csak egy vendégszobát terveztünk, amire ha szükség lesz, átalakítjuk gyerekszobának" – tervezget a szépség, aki nem mondott le az esküvőjéről sem, csak kicsit elhalasztotta.
Ha minden jól megy, jövőre meg tudjuk ejteni az esküvőt is, amit nem akarok elsietni. Ha már belekezdünk a szervezésébe, akkor maximális profizmussal szeretném kivitelezni, minden olyan legyen, ahogyan megálmodtam. Egyszer van esküvője az embernek, legalábbis én úgy tervezem. A párom még mindig jól viseli a népszerűségemet, nem féltékeny. Bíztatjuk egymást, hogy nyárig húzzuk ki, addig vannak királynői kötelességeim. Utána lesz lehetőségünk nyaralni utazni. Most február végén pár napra el tudunk menni síelni, végre kicsit kettesben leszünk" – mondta Edina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.