Furcsa fricska! Majka Dundikává változott

fotó Photoshop Dundika Majka montázs mix
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges fotót készített Majka, aki összephotoshoppolta az arcát párjával, Dundikával. Érdekes elegy keletkezett kettejük turmixából.

A fotó láttán azon gondolkodtunk, hogy egy ilyen mixből, Majka kisfiának, Mariannak az arca is kijöhetett volna, hiszen a kis lurkóban, egyesült a rapper és párja, Dundika. Azonban be kellett látnunk, hogy a furcsa montázsból, inkább egy transzvesztita jött ki, aki Majkára hasonlít.

Forrás: Facebook/Majka

A rajongók hozzászólásában utaltak a mi ötletünkre: „Ezért lett Marian olyan cuki, mind a kettőtöktől, a legjobb dolgokat örökölte" egy másik kommentelő pedig az Eurovíziós Dalfesztivál nyerteséhez hasonlította a Majka-Dundikát és azt írta: „Conchita"

Kulcsár Edina házat tervez, egyelőre babaszoba nélkül http://www.life.hu/bulvar/20150218-kulcsar-edina-miss-world-masodik-helyezettje-hazat-tervez-de-babaszoba-nelkul.html Újabb feladatot kapott a világ második legszebb nője, Kulcsár Edina. Leendő otthonát tervezgeti párjával. Az esküvő viszont időhiány miatt még várat magára. TV + Bulvár Origo Hoppá! Vad buliban csókolózott Várhegyi Lucas Palmira http://www.life.hu/bulvar/20150218-varhegyi-lucas-palmirat-a-tv2-rising-star-gyozteset-lefotoztak-amint-egy-fiuval-csokolozott.html A Rising Star győzteséről, Várhegyi Lucas Palmiráról kompromittáló fotó készült, ahogy egy fiú karjaiba veti magát és vadul csókolózik. TV + Bulvár -- Újabb pletyka végére került pont Zámbó Jimmy halálával kapcsolatban http://www.life.hu/bulvar/20150218-zambo-jimmy-enekes-halalaval-kapcsolatban-ismet-tisztazodott-egy-pletyka-mert-interjut-adott-az.html Zámbó Jimmy halála után 14 évvel szólalt meg Vágó Imréné, aki tisztázta azokat a pletykákat, miszerint az énekes halálakor még egy személy tartózkodott volna az énekes házában. TV + Bulvár -- Eláruljuk, mit utál Sarka Kata a férjében http://www.life.hu/bulvar/20150217-sarka-kata-ezt-utalja-a-ferjeben-hajdu-peterben.html Sarka Kata csak szuperlatívuszokban beszél szerető férjéről, gyermekei apjáról, Hajdú Péterről. Mégis sikerült kihúzni belőle, mit nem kedvel a párjában. TV + Bulvár Demcsák Zsuzsa elérzékenyült a Hal a tortán adásában http://www.life.hu/bulvar/20150217-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-elerzekenyult-a-hal-a-tortan-adasaban-bango-margit-vigasztalta.html Bangó Margit vigasztalta meg a műsorvezetőt, aki elérzékenyült, amikor a múltja szóba került. TV + Bulvár Origo "Mint egy anorexiás giliszta" - A kommentelők szerint lassan elfogy Cinthya Dictator http://www.life.hu/bulvar/20150217-cinthya-dictator-fotos-varga-viktor-exbaratnoje-betegesen-vekony-volt-aki-anorexiasnak-titulalta.html Egyre aggasztóbban néz ki Cinthya Dictator. Olyannyira, hogy a közösségi oldalára feltett fotója alatt volt, aki anorexiásnak titulálta a lányt. TV + Bulvár --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.