Osztálykiránduláson jártunk az RTL Klub sztárjaival

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
X-Faktor Zsófi extrém Éjjel-nappal Budapest Barbi Péterffy Lili Lali Marci Joe RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétéves lett az Éjjel-Nappal Budapest produkció, ebből az alkalomból városnézésre indultunk a sorozat szereplőivel. Közben pedig megtudtuk, melyik volt a legextrémebb forgatási helyszín, ki jött az X-Faktor színpadáról és melyik volt az a jelenet, amit Lali sosem felejt el. 

A szereplők és az újságírók egy városnéző busszal vágtak neki, hogy Budapest legnevezetesebb helyszíneit, a Hősök terét, a Halászbástyát és a Citadellát meglátogassák. A vidám csapat uzsicsomagot is kapott, így Éjjel-Nappal Budapest-es muffinnal vághattunk neki az útnak.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Joe-t, a sorozat főszereplőjét a népszerűségről kérdeztem.
„Sokan felismernek, hiszen minden családban ott vagyunk esténként a tévéképernyőn, és ha nem is nézik, hallottak rólunk. Negatív visszajelzés még sosem érkezett felém és ennek nagyon örülök. Azt gondolom, ez azért lehetséges, mert mindenki tud azonosulni egy-egy történettel, ami az ő életében is lejátszódott."

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Lali a legemlékezetesebb jelenetéről mesélt, ami valóban durva lehetett.

„A legextrémebb az volt, amikor meztelenül futottam végig a Váci utcán. Akkor mindent ki kellett kapcsolnom és nem figyelni a külvilágra. A mutatvány azért volt fontos a számomra, hogy a leendő menedzserem észrevegyen és az sem zavart, hogy a külföldiek az attrakciómat fotózzák. Utólag belegondolva bizarr látványt nyújthattam."

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Péterffy Liliaz X-Faktor színpadáról érkezett a sorozatba.

„Az X-Faktor után kerestek meg és lehetőséget adtak, hogy részt vegyek egy castingon, ami jól sikerült és megkaptam a szerepet. Az egyáltalán nem jelentett gondot, hogy összeszokott stábba kerültem, mert jól alkalmazkodom és ezt az akadályt simán vettem. Mindenki nagyon jó fej, imádom a csapatot."

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Kristófmegosztó személyiség, aki arról mesélt, ő miért lóg ki a sorból.

„Az én karakteremet sokan nem szeretik, még a szereplők közül sem, ahogy most is lehet látni, picit különcködöm. Általában azok a csajok nem bírnak, aki megfordultak az ágyamban. Igaz, hogy a csajokkal kemény vagyok, de úgy látom, ez bejön nekik, szeretik a rosszfiúkat, úgyhogy ezen nem is fogok változtatni."

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Barbisosem felejti az esküvőjét Joe-val.

„Nagyon izgultam, amikor az esküvőnket forgattuk, bár végül meghiúsult és Joe faképnél hagyott, az volt számomra a legemlékezetesebb forgatási nap."

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Zsófibüszkélkedhet a legextrémebb forgatási helyszínnel.

„Számomra a legemlékezetesebb forgatás az volt, amikor Lalival egy húsüzemben forgattunk. Hétköznapi szituációkban nem juthatok el ilyen helyekre, most viszont beleláttam a gyártási folyamatokba, bemosakodtunk, megismerkedtünk az előírásokkal és megnéztük, hogyan dolgozzák fel a húst, ami az asztalunkra kerül."

Fotó: Margitay Klára/Life.hu
/1502/_ljen2015219171718Főszereplő távozik az Éjjel-nappal Budapestbőlhttp://www.origo.hu/teve/20150212-foszereplo-tavozik-az-ejjel-nappal-budapestbol.htmlMég forgat, de pár hónap múlva hosszabb szünetet tart.TévéKisbabát vár Nádai Anikó, az Éjjel-nappal Budapest sztárjahttp://www.life.hu/csalad/20150212-az-ejjel-nappal-budapest-sztarja-nadai-aniko-terhes-lett-a-fonoketol.htmlA 26 éves lány, akit a nézők a ValóVilág 4-ből ismerhettek meg, majd pedig az Éjjel-nappal Budapestben követhettek, augusztusra várja kisbabáját.CsaládOrigoHóviharban forgatott az Éjjel-Nappal Budapesthttp://www.origo.hu/teve/20150106-hoviharban-forgatott-az-ejjel-nappal-budapest.htmlSomogyi Zoltán is feltűnik az Éjjel-Nappal Budapestbenhttp://www.life.hu/bulvar/20141104-somogyi-zoltan-az-rtl-klub-musorvezetoje-szerepet-kapott-az-ejjel-nappal-budapestben.htmlAz ismert rádiós-műsorvezető testhezálló szerepet kapott az RTL Klub sorozatában.TV + BulvárRTLKLUBA hölgy kissé bogaras - az Éjjel-Nappal Budapest Hannája bogárlánnyá válthttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20140629-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-es-benne-egy-lany-bogarra-alakult.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot.Nánási Pál--Az Éjjel-nappal Budapestben senki sem normálishttp://www.origo.hu/teve/20140311-az-ejjel-nappal-budapestben-senki-sem-normalis.htmlEpizódonként két-három haragosabb vita összejön az RTL Klub napi sorozatában, a legjellemzőbb szöveg pedig a „te nem vagy normális!", kortól és nemtől függetlenül gyakran csattan fel így valamely szereplő. Átfésültük az elmúlt pár részt, olyan nem akadt, ahol ne lett volna ilyesmi egy-két ízben, de a heti rekorder epizódban négyszer is elhangzott ez a felkiáltás – úgyhogy egy kis „nem vagy normális"-videóval kedveskedünk sorozatfogyasztó olvasóinknak. Tévé

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.