Balázs igazi mintaapuka

Forrás: Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu/© 2013 Schmidt Barbara/Schmidt Barbara -
láz Vadon János Morning Show beteg gyermek Sebestyén Balázs influenza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harmadolta a vírus a Morning Show stábját. Nem hallani Sebestyén Balázs pimasz nevetését és Vadon Jani szúrós poénjait a Class FM reggeli műsorában, ugyanis míg Jani az ágyat nyomja, Balázs a családját ápolja. 

Míg Janit a láz döntötte le a lábáról, Balázséknál a gyerekek és az anyukájuk, Viki beteg, így Balázs inkább lázat mér és teát főz otthon - igazi mintaférj! A stúdióban egyedül Rákóczi Feri tartja a frontot, és még kérdéses, vajon meddig maradnak távol a műsorvezetők.

Forrás: Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu/© 2013 Schmidt Barbara/Schmidt Barbara

"Jani egész héten nem tudott dolgozni, mert a családjában mindenki beteg, és ő maga is az lett. Balázséknál szintén tombol az influenza, ráadásul újszülött gyermekük ellátása is több feladatot igényel, így végül Balázs úgy döntött, otthon marad a családjával" - mondta Feri a reggeli rádióműsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.