botránykönyv mellek Kelemen Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagy mellek szerelmeseinek igazi kánaán lehet Kelemen Anna oldala. A playmate gondol azokra, akiket az ilyesmi hoz lázba.  

"Megyünk fürdeni" - írta az alábbi képe alá a Facebookon Kelemen Anna. Hogy a többes szám mire vagy kire vonatkozik, nem tudható biztosan, de valószínűleg két hatalmas keblét viszi a zuhany alá a celebnő. Botránykönyve megjelenése óta Annácska ismét a bulvársajtó érdeklődésének középpontjába került. A legutóbb például arról beszélt, hogy gyereket és családot szeretne.

A fénykép egyébként nem váltott ki Anna oldalának követőiből egyöntetű tetszést, bár a legtöbb hozzászóló szexuális ajánlatot tett a nőnek.

Forrás: Instagram/Kelemen Anna

Napilap hasábjain feszül egymásnak Demcsák Zsuzsa és volt férjehttp://www.life.hu/bulvar/20150219-demcsak-zsuzsa-a-hal-a-tortaban-szerepel-ferje-reagal-erre.htmlA Hal a tortánban szerepel ezen a héten Demcsák Zsuzsa, a vacsoraasztalnál pedig időnként magánéleti gondjai is szóba kerülnek. Zsuzsa volt férje nem is hagyta szó nélkül a történteket. TV + BulvárOrigoTóth Vera kiborult - Etikátlannak tartja A Dal zsűritagjának kritikájáthttp://www.life.hu/bulvar/20150216-toth-vera-kiborult-etikatlannak-tartja-a-zsuritag-kritikajat-a-dalban.htmlCsalódást okozott a zsűri A Dal szombati középdöntőjében Tóth Verának. Az ítészek szavazatai alapján Csemer Boglárka - Boggie, Mujahid Zoltán és Szabó Ádám, a nézők szavazatai alapján pedig a Spoon jutott tovább.TV + Bulvár--Peter Srámek a harmadik helyen végzett a Rising Starbanhttp://www.life.hu/bulvar/20150215-peter-sramek-a-harmadik-helyen-vegzett-a-rising-starban.htmlFehérvári Gábor Alfréd után most Peter Srámek is elbúcsúzott a Rising Startól. Persze, azért egy harmadik hely nem olyan rossz, ugye? Már csak Várhegyi Lucas Palmira és Czibi Norbert küzdenek a győzelemért.TV + BulvárOrigoPszichiáter kezeli Hujber Ferithttp://www.life.hu/bulvar/20150213-hujber-ferenc-szineszt-pszichiater-kezeli.htmlA színésznek szakember segít feldolgozni a betegségéből fakadó lelki problémákat. Hujber Feri elhatározta, megpróbálja leküzdeni káros szenvedélyeit. TV + Bulvár--Kero: "Őszinte leszek: egy éven keresztül voltam részeg"http://www.life.hu/bulvar/20150214-a-rising-star-szigoru-itesze-kerenyi-miklos-gabor-a-hal-a-tortanban-meselt-arrol-miert-nem-lett.htmlKellemes öniróniával mesélte el Kerényi Miklós Gábor, miért nem lett belőle színész, és hogy a sikertelen felvételije után hogyan reagált a kudarcra. TV + Bulvár--Tóth Vera kiesett A Dalból - Húga, Gabi a Facebookon fakadt kihttp://www.life.hu/bulvar/20150214-toth-vera-kiesett-a-dal-kozepdontojebol.htmlMegtörtént az, amire csak kevesen számítottak: Tóth Verának véget ért A Dal. Már biztos, hogy nem ő képviseli hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.