Leleplezték a Tha Shudras frontemberét – Nézd meg, mit rejt Trap kapitány álarca!

Forrás: RTL Klub -
Tóth Gabi Tha Shudras X-Faktor leleplezés Fókusz frontember Molnár Tibor álarc X-Faktor 2014 Trap kapitány Maszk versenyző énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erre a pillanatra valószínűleg már sokan kíváncsiak voltak. Az X-Faktorból megismert Molnár Tiborról végre lekerült az a bizonyos zöld maszk, és megmutatta a valódi arcát. Videó lentebb.

Már a Life.hu-t is régóta foglalkoztatta a kérdés, vajon kik rejtőznek a Tha Shudras álarcai mögött. Újságírónknak már az X-Faktor színfalai mögött is volt szerencséje megszerezni a maszkot, lencsevégre azonban nem tudta kapni egyiküket sem – erről ITT írtunk korábban.

Forrás: RTL Klub

Most azonban lehullt a lepel – pontosabban az álarc. Molnár Tibor az RTL Klub Fókusz című műsorában mutatta meg valódi arcát egykori mentora és most menedzsere, Tóth Gabi kíséretében, amelyet az alábbi videóban tekinthetsz meg:

Dúl a szerelem az X-Faktor két énekese között http://www.life.hu/intim/20150205-jakab-peter-izabella-az-rtl-klub-x-faktor-enekesnoje-es-a-spoon-zenekar-marcija-kozott-meg-mindig.htmlÁllítólag még mindig dúl a szerelem Jakab-Péter Izabella és a Spoon zenekar Marcija között. Bella hamarosan Budapestre költözik, hogy többet lehessen kedvesével.Intim--Tóth Andi mellől nem tágít kitartó udvarlójahttp://www.life.hu/intim/20150114-toth-andinak-az-rtl-klub-x-faktor-gyoztesenek-kitarto-udvarloja-akadt-aki-ajandekokkal-halmozza-el-a.htmlA 2014-es X-Faktor győztesének festőművész hódolója akadt, aki virágokkal és kis meglepetésekkel halmozza el Andit. Az énekesnőnek azonban egyelőre karrierje az első.Intim--Ez volt az X-Faktor 2014 utolsó párbaja! A Tha Shudras esett ki a versenybőlhttp://www.life.hu/bulvar/20141213-a-tha-shudras-esett-ki-az-x-faktor-2014-utolso-parbajan.htmlJövő héten véget ér az X-Faktor 2014 tehetségkutató. Hónapokig tartó versenyzés után a célegyenes előtt a Tha Shudras esett ki, így Tóth Gabinak nem lesz versenyzője a döntőben, Alföldi Róbertnek viszont két mentoráltja is ott lesz.TV + BulvárFotó: Polyák Attila - OrigoAz X-Faktor győztese, Tóth Andi elárulta, kivel szeretné a szilveszter estét töltenihttp://www.life.hu/bulvar/20141209-toth-andi-az-rtl-klub-x-faktor-enekesnoje-elarulta-kivel-szeretne-a-szilveszter-estet-tolteni.htmlAz idei X-Faktor győztese a karácsonyt családi körben töltötte, a szilveszter pedig még kérdéses, de azt már tudja, kit visz magával, akár bulizni megy, akár fellépésre.TV + BulvárFotó: Polyák Attila - OrigoEgyütt próbál a Tha Shudras és Tóth Gabi - Valami nagyon készülhttp://www.life.hu/bulvar/20150114-toth-gabi-es-az-x-faktor-csapata-a-tha-shudras-egyutt-probalnak.htmlA Tha Shudras próbájára látogathatott el Tóth Gabi, ahol rögtön szelfizett is néhányat a maszkos zenészekkel. Vajon mennyire szoros az énekesnő viszonya a zenekar frontemberével? TV + Bulvár--Tóth Andi: "Csak egy ugródeszka volt az X-Faktor"http://www.life.hu/bulvar/20141228-toth-andrea-x-faktor-5-szeriajanak-gyoztese-csak-ugrodeszkanak-tartja-agyozelem.htmlÉvek óta nem hagyta el egy könnycsepp sem Tóth Andinak, az X-Faktor legfiatalabb győztesének a szemét. Igyekezett kemény, sebezhetetlen tininek mutatni magát. Amikor a műsor első helyezettjeként kimondták a nevét, nem túl meglepő módon, csak úgy záporoztak a könnyei, igazi örömkönnyek. Hogyan éli meg egy 15 éves lány, hogy egy csapásra megváltozik a saját és a családja az élete? A Life.hu interjúja.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.