,,Nem azért dolgozom, hogy elfáradjak" - megérte Berkinek a nyaralós munka

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Costa Rica Éden Hotel Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hogy milyen a tökéletes munka? Kell hozzá a jó fizetés, a csodálatos környezet, és az, hogy a pihenésre is maradjon idő. Berki Krisztián nagyon szerencsés ember, mert nemrég ebben lehetett része - és ezt ő is jól tudja. 

Berki Krisztián lett az Éden Hotel műsorvezetője, ezért nemrég 3 hónapot töltött a világ legboldogabb országában, Costa Ricán, a forgatás helyszínén. Ő maga is nagyon élvezte a dolgot, a Life.hu el is csípte őt a hazatérése utáni első megjelenése alkalmával, ahol többek között arról is mesélt, hogy jó üzletet szimatolt a világ másik végén. Azóta kiderült, hogy a műsorvezetőt igen jól meg is fizették a munkája miatt - a Blikk úgy tudja, 30 millió forintot kapott egy hónapra.

Fotó: Polyak Attila - Origo

Kétségkívül ennél jobb munkát nehezen találhatott volna bárki: három hónapot töltött az országban, ezalatt nem sok mindenre kellett költenie, mert az étkezését, szállását is állta a produkció. Sőt, ruhái is voltak bőven, mert a TV2 stylistjai 100 szettet válogattak neki össze. Így kétség sem férhez ahhoz, hogy ő lett a legjobban fizetett híresség itthon.

Berki nem tagadja, megfizették Costa Rica-i munkáját. A műsor pár nappal ezelőtti sajtótájékoztatóján 20 millió forintot tett ki az asztalra, ami ugyan csak játékpénz volt, de Berki elmondta, ennyi pénz jár majd a reality győztesének, ő pedig ennél többet keresett. ,,A szerződésemről nem beszélhetek, de egyértelmű, nem azért dolgozom, hogy elfáradjak. Természetesen nem gombokért vállaltam ezt a feladatot. Élveztem a munkát, és örülök, hogy a TV2 számít rám. Eddig nem csalódtak bennem" - nyilatkozta Berki a napilapnak.

Costa Rica: a színek, az ízek és a boldogság országahttp://www.life.hu/lifeutazas/20141011-costa-rica-utazas-manuel-antonio-nemzeti-park-arenal-vulkan-csendes-ocean-es-karib-tenger.htmlHa az ember Costa Ricán jár, szinte megáll az idő. Ebben az országban nincs nagy jelentősége sem a napoknak, sem az óráknak, a sietség és a stressz fogalmát pedig nem ismerik az itteniek. Costa Ricát gyakran nevezik a világ legboldogabb országának, nem véletlenül: az itt eltöltött két hetem alatt tényleg mindenki olyan kedves, barátságos és boldog volt, amihez foghatót még soha, sehol nem tapasztaltam.Utazás--Forró! Megérkeztek az első szexi jelenetek az Éden Hotelbőlhttp://www.life.hu/bulvar/20150212-a-tv2-eden-hotel-cimu-valosagshowjabol-megerkeztek-az-elso-szexi-kepsorok-berki-krisztian-pedig.htmlA valóságshow forgatása Costa Ricán zajlott, ahol tengerpart, pálmafák, luxushotel biztosította a paradicsomi körülményeket a játékosoknak, így nyilvánvaló, hogy lekerültek a melltartók és repültek az alsónadrágok.TV + Bulvár--Nyugi! Nem maradunk valóságshow nélkül - Nyakunkon az Éden Hotelhttp://www.life.hu/bulvar/20150206-februar-23-atol-indul-az-eden-hotel-a-tv2-csatornan-berki-krisztiannal.htmlMég javában tart a ValóVilág7, de máris kezdhetünk felkészülni az új valóságshow érkezésére. Hamarosan indul az Éden Hotel.TV + Bulvár--Nem számol Horváth Évával a TV2 az Éden hotelbenhttp://www.life.hu/bulvar/20141008-az-eden-hotel-a-supertv2-n-folytatodik-nem-horvath-eva-lesz-a-musorvezeto-a-programigazgato-szerint.htmlA Viasat helyett a TV2 vette át az Éden hotel című realityt, de nem az anyacsatornán, hanem a SuperTV2-n mutatják majd be. A csatorna programigazgatója úgy nyilatkozott, még nem tudni, ki lesz a műsorvezető, de valószínű, hogy nem Horváth Éva.TV + Bulvár--Aleska Diamond Berki Krisztián után futhathttp://www.life.hu/bulvar/20150216-aleska-diamond-volt-pornoszineszno-kihivta-lepcsofutasra-berki-krisztian-musorvezetot-hamarosan.htmlTizennyolc emeltnyi lépcsőfutás vár a furcsa párra. A kérdés már csak az, ki fut ki után... és az, hogy vajon Aleska komolyan gondolta-e, hogy pár lépcsőfokot ráver a magyar izommacsóra?TV + Bulvár--Berki Krisztián üzletet szimatolt Costa Ricánhttp://www.life.hu/bulvar/20150212-berki-krisztian-az-eden-hotel-musorvezetoje-jo-uzletet-szimatolt-costa-rican.htmlPár hete tért haza Costa Ricáról Berki Krisztián, máris visszavágyik. Nem csak a meleg vonzza, jó üzletet talált!TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.