Elfogy Debreczeni Zita energiája

Forrás: Neonoir -
reggel energia Debreczeni Zita reggeli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Debreczeni Zita szinte mindig pörög, mintha valami láthatatlan erő hajtaná, hogy reggeltől estig talpon maradjon. A fotósként dolgozó lány elárulta, mi a titka annak, hogy ennyire bírja az iramot.

Debreczeni Zita nem kizárólag egy jó zenével indítja a napját. Ez még kevés lenne ahhoz, hogy bírja azt az iszonyatos iramot, amit magának diktál.

Forrás: Neonoir

"Nem szeretek kapkodni, ezért igyekszem időben ébredni és a reggeli kávém és reggelim mellé mindig elolvasom a napi híreket. Aztán jöhet a kedvenc CD-m és kezdődhet a készülődés! Sajnos észrevettem magamon, hogy ha nem eszem reggel, akkor már 11.00 óra körül elfogy az energiám és azonnal ennem kell valamit. Viszont ha van időm normálisan megreggelizni ,akkor a nap további részében is tele vagyok energiával és tudok a munkámra koncentrálni, ezért csatlakoztam örömmel a reggelizés népszerűsítésére indult kampányhoz" - árulta el Zita.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.