ÉNB Marci kivonulna a világból

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
meditálás Éjjel-nappal Budapest spiritualitás Marci elvonulás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éjjel-Nappal Budapest művészlelkű szereplőjéről, Marciról kiderült, a forgatások után milyen különleges foglalatossággal tartja karban a lelkét és az életét.

Ahogy a Life.hu is megírta, osztálykiránduláson jártunk az ÉNB sztárjaival. A városnéző programon sok mindent megtudhattunk a szereplőkről. Marci pedig elárulta, milyen különös hobbija van.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Az elmúlt két évben beleástam magam az ezotériába, mivel spirituális beállítottságú vagyok. Mostanában a szabadidőmet arra használom, hogy meditáljak. Vallásos családban nőttem fel, de valami mindig hiányzott. Hiszek istenben is, de a buddhista tanításokat tudom teljes mértékben átérezni. A kedvenc íróm Echart Tolle, aki szerintem zseniálisan fejti ki az élet lényegét. Tervezek majd egyszer egy hosszabb elvonulást is, amikor több napot meditálással töltök, de egyelőre nem tudok kivonulni a világból a forgatások miatt" – mesélte Marci, akinek a csuklóján ott volt egy csodaszép mala, ami a buddhistáknak olyan, mint a keresztényeknek a rózsafüzér.

Baukó Éva szakítása után sem nyúlt az alkoholhozhttp://www.life.hu/bulvar/20150220-bauko-eva-az-rtl-klub-valo-vilag-szereploje-allitja-o-nem-jut-bb-evi-sorsara-es-szakitasa-utan-sem.htmlA ValóVilág egykori játékosa állítja, ő nem jut az olyan lecsúszott valóságshow-szereplők sorsára, mint például BB Évi.TV + Bulvár--Rákóczi Feri: "Hibáztam" - Bocsánatot kért a Class FM-től a rádióshttp://www.life.hu/bulvar/20150220-rakoczi-feri-bocsanatot-kert-a-class-fm-tol.htmlMegbánta már Rákóczi Ferenc, hogy főnökei tudta nélkül reklámozott a Class FM műsorában. TV + Bulvár--Tüzes képek készültek Ördög Nóráról http://www.life.hu/bulvar/20150220-ordog-norarol-nanasi-pal-keszitett-tuzes-fotokat.htmlFérje, Nánási Pál fotóművész készített az egyik bulvármagazin számára csodás fotókat Ördög Nóráról. A képeket Az éhezők viadala című film ihlette és a fotózáson tűzzsonglőrök gondoskodtak az extrém háttérről.TV + Bulvár--Új lakók érkeznek a ValóVillábahttp://www.life.hu/bulvar/20150220-az-rtl-klub-valovilag7-jatekaba-regi-jatekosok-erkeznek-vv-attila-vv-szandika-vv-iza-vv-veronika.htmlLassan finisbe ér a ValóVilág7, ebből az alkalomból pedig régi villalakók költöznek be, így újra megtelik a luxusbörtön.TV + Bulvár--Őrülten szexi pózban napozott Horváth Évahttp://www.life.hu/bulvar/20150219-horvath-eva-modell-musorvezeto-orulten-szexi-pozban-napozott-thaifoldon.htmlA műsorvezető éppen Thaiföldön tengeti a napjait, ahol egy álomszép tengerparton kéjesen szexi pózba vágta magát.TV + Bulvár--Hódi Pamela és Cinthya Dictator az Éden Éjjel műsorvezetőihttp://www.life.hu/bulvar/20150220-hodi-pamela-berki-krisztian-kedvese-es-cinthya-dictator-fotos-varga-viktor-exbaratnoje-az-eden-ejjel.htmlBerki Krisztiánnak sikerült a terve: lepasszolta Pamelát a TV2-be, aki Varga Viktor exével közösen vezeti majd az Éden Hotel afterműsorát.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.