VV Fanni összeomlott - Mi lesz a párbajon?

Forrás: Fotó: Sajtóklub/RTLII/ -
VV Robin Való Világ 7 VV Laci VV Dennis VV Dóri VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Fanni folyamatosan hangoztatta, hogy biztosan ő mérkőzik meg legközelebb Lacival (és így is lesz), azon azért ledöbbent, hogy csak Dennis állt mellé. 

A villa boglyas hajúja bár számított a kék kendőre, arra nem gondolt, hogy csupán egyetlen ember áll majd ki mellette. Ahogy fogalmazott, a hamis emberek ugyan nem hiányoztak neki, de azon nehezen tudta túltenni magát, hogy hátba támadták. Fanni a hálóban sírva borult Dennis nyakába, nem tudta megemészteni, hogy Dóri így hátba támadta őt. Ebben Dennis csak megerősíteni tudta, soha életében nem látott még olyan kétszínű embert, mint Dóri. „Lehet, hogy Laci mögött két ember áll, de ők mindketten hamisak” - vigasztalta dugópajtiját (az első villaszexért KATT IDE!). Laci bár tudta, hogy nem a szívjóságnak köszönheti, hogy ő rendelkezik több támogatóval, azért mégis örült neki.

Forrás: Fotó: Sajtóklub/RTLII/
Tatár Csilla: „Izgalmas feladatok várnak rám a köztévénél"http://www.life.hu/bulvar/20150220-tatar-csilla-az-mtva-a-dal-musorvezetoje-elarulta-hogy-izgalmas-feladatok-varnak-ra-a-koztevenel.htmlA Dal minden idejét lefoglalja Tatár Csillának, de ő egy percig sem bánja, mert élete jelenlegi szakaszában az álmai válnak valóra. Az ország egyik legnagyobb zenés show-jának háziasszonyával zenéről, kikapcsolódásról és a rá váró feladatokról beszélgettünk.TV + Bulvár--Hónaljpamacs reflektorfényben - Scout Willis így villanthttp://www.life.hu/bulvar/20150221-honaljpamacs-reflektorfenyben-scout-willis-igy-villant.htmlSzinte biztos hogy nem egészen így képzelte a csak neki szóló figyelmet Bruce Willis és Demi Moore lánya, Scouth, aki egy háromnapos maratoni rendezvényen hónaljpamacsával vívta ki a nagyérdemű érdeklődését.TV + BulvárOrigoEmma Watson és Harry herceg között fellángolt a szerelem?http://www.life.hu/bulvar/20150221-emma-watson-szineszno-es-harry-herceg-kozott-fellangolt-a-szerelem.htmlA celebrovatok elsőosztályú híre szerint Emma Watson és Harry herceg között érelődik valami.TV + BulvárOrigoÉNB Marci kivonulna a világbólhttp://www.life.hu/bulvar/20150220-marci-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-szereploje-kivonulna-a-vilagbol-es-meditalna.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest művészlelkű szereplőjéről, Marciról kiderült, a forgatások után milyen különleges foglalatossággal tartja karban a lelkét és az életét.TV + Bulvár--Elfogy Debreczeni Zita energiájahttp://www.life.hu/bulvar/20150220-elfogy-debreczeni-zita-energiaja.htmlDebreczeni Zita szinte mindig pörög, mintha valami láthatatlan erő hajtaná, hogy reggeltől estig talpon maradjon. A fotósként dolgozó lány elárulta, mi a titka annak, hogy ennyire bírja az iramot.TV + BulvárOrigoTüzes képek készültek Ördög Nóráról http://www.life.hu/bulvar/20150220-ordog-norarol-nanasi-pal-keszitett-tuzes-fotokat.htmlFérje, Nánási Pál fotóművész készített az egyik bulvármagazin számára csodás fotókat Ördög Nóráról. A képeket Az éhezők viadala című film ihlette és a fotózáson tűzzsonglőrök gondoskodtak az extrém háttérről.TV + Bulvár--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.