Wolf Kati ismét döntős A Dalban

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Szabó Ádám Eurovíziós Dalfesztivál Gájer Bálint Mujahid Zoli Wolf Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért A Dal második középdöntője, a jövő héten pedig kiderül, ki képveseli Magyarországot a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztiválon. A zsűri és a pontozó nézők Wolf Kati, Passed és Ív dalát juttatták a döntőbe, míg a közönségszavazás révén Gájer Bálint menetelt tovább.  

Kialakult tehát a végleges mezőny, így a jövő heti döntőben Csemer Bogi, Szabó Ádám, Mujahid Zoltán, a Spoon, Wolf Kati, Passed, Ív és Gájer Bálint dalaiból választhatjuk ki azt az egyet, amelyik Magyarországot képviselheti majd a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztiválon Bécsben.

Így zajlott a második középdöntő

Ha lemaradtál volna a szombat esti adásról, kattints a Quartra! Megtudhatod, melyik fellépő, hány pontot ért el, és a zsűritagok véleményét is megtudhatod a produkciókról.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Wolf Kati és az Eurovízió

Az egykori x-faktoros énekesnő 2011-ben a Szerelem, miért múlsz? (What About My Dreams?) című dallal képviselte Magyarországot a 2011-es Eurovíziós Dalfesztiválon, Düsseldorfban, és a szavazatok alapján a 22. helyezést érte el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.