filmforgatás Nagy Ő kutyák állatok Molnár Anikó bántalmazás fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megható filmben gondolkodik az egykori Nagy Ő, aki úgy döntött, a bántalmazott kutyák életéről és megmentéséről szeretne maradandót alkotni.

Ahogy a Life.hu is megírta, Molnár Anikó hatalmas változáson ment át, hiszen 17 kilót fogyott. Most pedig egy régi álmát is megvalósítja, és mivel hosszú évek óta segíti az állatokat, azt tervezi, hogy létrehoz számukra egy rehabilitációs központot - írja a Bors.

Forrás: Facebook/Karma Televízió

„A központ az emberek által bántalmazott, testileg-lelkileg sérült állatok felkarolására jönne létre, a terv megvan, már csak olyan támogatókat kell találni, akikben százszázalékig megbízom" – mondta Anikó, aki filmet is forgat az ebekről, ám ennek egyelőre még nem készült el a forgatókönyve.

Klausmann Viktor Molnár Anikóról: "hibátlan női állat"http://www.life.hu/bulvar/20141126-klausmann-viktor-musorvezeto-molnar-anikorol-egykori-nagy-orol-vallott-papp-gergo-pimasz-ur.htmlKlausmann Viktor és Molnár Anikó három hónapot voltak együtt, a műsorvezető meglepő őszinteséggel vallott Anikóról, Papp Gergő Pimasz úr Ottalszik! című műsorában.TV + Bulvár--Molnár Anikó tovább háborog a büntetése miatthttp://www.life.hu/bulvar/20140828-molnar-aniko-tovabb-haborog-a-buntetese-miatt.htmlMolnár Anikó nem foglalkozik a büntetőcédulájával, amit is egy villámparkolása miatt kapott. Tovább háborog magában és felajánlott egy sminktetoválást annak, akinek sikerül elolvasni a közterületfelügyelő által papírra vetett kaparást.TV + Bulvár--Baukó Éva félpucéran mutatta meg magát - szó szerint!http://www.life.hu/bulvar/20150223-sajat-felmeztelen-fotojaval-pozol-bauko-eva.htmlA BeleValó egyre dögösebb műsorvezetője ismét szexiskedéssel oldotta a feszültséget a vasárnap esti párbaj előtt. TV + Bulvár--Vége! Új műsor indul az X-Faktor helyetthttp://www.life.hu/bulvar/20150223-az-x-faktor-helyett-osszel-az-rtl-klubon-a-got-talent-elnevezesu-musor-indul-amit-szinten-simon.htmlAz RTL Klub úgy döntött, frissítésre van szükség és szünetelteti az X-Faktort. Helyette a külföldön is népszerű Got Talent elnevezésű show-műsorral örvendezteti meg a nézőket.TV + BulvárRTLKLUBD. Tóth Kriszta: "Nem akartam mozgalmat indítani"http://www.life.hu/bulvar/20150221-d-toth-kriszta-nem-akart-mozgalmat-inditani-onmaga-fozozasaval.htmlD. Tóth Kriszta szerencsére nem járt úgy, mint utolsó regényének főhősnője, aki belenézett a fürdőszobatükörbe és kiborult a látottaktól. Az írónő negyvenévesen is jól érzi magát a bőrében, és a születésnapján különös kísérletbe kezdett.TV + BulvárOrigoTatár Csilla: „Izgalmas feladatok várnak rám a köztévénél"http://www.life.hu/bulvar/20150220-tatar-csilla-az-mtva-a-dal-musorvezetoje-elarulta-hogy-izgalmas-feladatok-varnak-ra-a-koztevenel.htmlA Dal minden idejét lefoglalja Tatár Csillának, de ő egy percig sem bánja, mert élete jelenlegi szakaszában az álmai válnak valóra. Az ország egyik legnagyobb zenés show-jának háziasszonyával zenéről, kikapcsolódásról és a rá váró feladatokról beszélgettünk.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.