Molnár Anikó előtt megjelent halott barátnője

Forrás: Facebook/ Karma Tv -
betegség halál szívbetegség Molnár Anikó egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Anikót megdöbbentő élmény érte: az alig két hete elhunyt gyermekkori barátnője szelleme jelent meg előtte.

Anikó barátnője váratlanul, érelégtelenség következtében hunyt el. Anikó, aki őszintén szerette és tisztelte sérült gyerekekkel foglalkozó barátnőjét, két hete gyászol, és a Borsonline munkatársának számolt be különös spirituális tapasztalatáról.

Forrás: Facebook/ Karma Tv

"Az életemben fontos szerepe van a meditációnak. Az egyik ilyen alkalommal tudatosan rá összpontosítottam, és meg is jelent előttem. Éreztem a határtalan szeretetét, olyan volt, mint egy őrangyal, és azt az üzenetet adta át, hogy mindig jelen lesz az életemben, és mindenben számíthatok rá. Nem akarom túldramatizálni, de éreztem, ahogy megfogja a kezem... Mintha velem lett volna. Tudom, hogy mindig vigyázni fog rám."

A fiatal nőt a tragikus halál a mentőben érte utol, hiába küzdöttek érte, életét nem tudták megmenteni. Anikó, akit 25 éves barátság kötött a váratlanul elhunyt nőhöz, az eset óta egyfolytában sírt:

"Minden lelki titkunkat megosztottuk egymással, együtt sírtunk, együtt nevettünk. Tíz éve megálmodtunk egy közös tengerparti nyaralást, de mindig közbejött valami. Idén azt mondta, most már nincs kifogás, megyünk nyaralni. Hiányzik nekem. Borzasztóan kiborultam. Annyit sírtam az elvesztése miatt, hogy jött egy pillanat, amikor mintha elvágták volna, elfogytak a könnyeim. Mindennap gyújtok érte gyertyát, s nagyon fontosnak tartottam, hogy megidézzem őt."

Miből lesz a cserebogár! Molnár Anikó filmet forgathttp://www.life.hu/bulvar/20150223-molnar-aniko-az-egykori-nagy-o-filmet-szeretne-forgatni-bantalmazott-allatokrol.htmlMegható filmben gondolkodik az egykori Nagy Ő, aki úgy döntött, a bántalmazott kutyák életéről és megmentéséről szeretne maradandót alkotni.TV + Bulvár--17 kilót fogyott Molnár Anikó - csodás átalakuláshttp://www.life.hu/ez-zsir/20150217-17-kilo-fogyas-utan-molnar-aniko-nagy-o-fotot-posztolt.htmlAz egykori Nagy Ő, Molnár Anikó kemény diétába kezdett, hogy megszabaduljon súlyfeleslegétől. Nem először vág bele a nagy próbába, de a jelenlegi helyzet bizakodásra adhat okot: Anikó a Facebook oldalán posztolt fotója azt bizonyítja, hogy érdemes.Ez Zsír!OrigoMolnár Anikó előtt megjelent halott barátnőjehttp://www.life.hu/bulvar/20150224-molnar-aniko-egykori-nagy-o-elott-megjelent-halott-baratnoje.htmlMolnár Anikót megdöbbentő élmény érte: az alig két hete elhunyt gyerekkori barátnője szelleme jelent meg előtte.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.