Vészesen fogy VV Gigi

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
valóvilág fogyás VV Gigi szerelem sovány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tiszta csont és bőr VV Gigi, aki nem fogyókúrázik, mégis rohamosan fogy.

Talán a vizsgaidőszakkal járó stressz, talán a szerelem, talán a költözködés az oka, hogy VV Gigi olyan vékony, mit a nádszál. Az egykori villalakó leginkább a lassan egy éve tartó szerelemre gyanakszik.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu


„Én is látom, hogy teljesen elfogyok, pedig jól érzem magamat a bőrömben. Két éve vegetáriánus vagyok, de nem hiszem, hogy emiatt fogytam le. Csak 2-3 kilóval nyomok kevesebbet, ez nem is komoly súlyvesztés, inkább valahogy összementem. A ruháimon veszem észre, hogy minden lötyög rajtam, már csak ez az egy nadrág jó rám, a többi lóg. Más biztosan nagyon örülne a súlyvesztésnek, én nem annyira. Igyekszem sokat enni, de még így sem megy a hízás. Újra szeretnék edzeni is, remélem, nem fogok még többet fogyni, mert akkor a barátom sem tud majd mit fogni rajtam" – nevetett a jógaoktatóként dolgozó Gigi, aki nemrég tért haza thaiföldi nyaralásából.

"Thaiföldön történt meg életem első merülése. A pár, akikkel együtt voltunk, a víz alatt jegyezte el egymást, mi voltunk a szemtanúk és felvettük az eseményt" – mesélte lelkesen Gigi, aki nem szeretné megmutatni szerelmét, pedig Gyula végig ott állt mellette az interjú alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.