Döntsd el te, ki nyerje meg a Való Világot!

Fotó: RTLII/Sajtóklub/Bársony Bence -
finálé VV Robin Való Világ 7 VV7 Való Világ VV Dennis VV Dóri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este három villalakónak indul a ValóVilág7 nyertese címért. Győzzön Dennis, a villa nyúlférfija, aki becsületesen végigszexelt három hónapot a tündérfalvi Fannival? Vagy Dóri, aki minden este egy kis pucérsággal szolgált a (férfi)nézőknek? Esetleg Robin, a nők kedvence, a tisztességes fiú?

A játék elején nem is sejtettük, hogy pont ez a három játékos kerülhet a legjobbak közé.

Dóri párbaj nélkül jutott el idáig, senkivel nem volt komolyabb konfliktusa, háttérbe húzódva töltötte napjait, kivéve persze, ha előkerült a szeszes üveg. Kalandokba nem igazán keveredett: a játék elején Lacival környékezték egymást néhány napig, Robin is próbálkozott nála, illetve Dórinak tetszett meg néhány percre Gáspár Laci. A jófiú Robin udvariasan udvarolt Dórinak, de helyette az utolsó héten Anettet sikerült becserkésznie.

Fotó: RTLII/Sajtóklub/Bársony Bence

Viták és üvöltözés nélkül vitte végig a játékot Robin, pont úgy, ahogy az ötödik széria Csabája.

Dennist gyakorlatilag közösülni láthattuk legtöbbször, a villa boglyas hajú nyúlnőjével, Fannival. Egy-egy veszekedésben részt vett, de lakótársai szerint nem gyakran "állt bele a konfliktusba". Beköltözésekor szakított barátnőjével, a villaléte alatt pedig kiderült, van egy kislánya.

Szerinted kinek kellene megnyerni a játékot?

VV Aurelio az Éjjel-Nappal Budapestben folytatja a tévézést?http://www.life.hu/bulvar/20150227-vv-aurelio-az-ejjel-nappal-budapestben-folytatja.htmlAurelio életének újabb fejezete ért véget a BeleValó végével. Vajon merre veszi az irányt a műsorvezetést teljesen egyedi módon megközelítő bajai srác? Információink szerint marad az RTL Klubnál, egy sorozatban fog feltűnni.TV + BulvárOrigoA Dal 2015: "Hogy tudna nyerni? Hisz még szakálla sincs" - 5 pozitív és 5 negatív komment Boggie győzelme utánhttp://www.life.hu/bulvar/20150301-pozitiv-es-negativ-kommentek-csemer-boglarka-boggie-a-dal-2015-gyozelmere-reagalva.htmlSzombat este véget ért A Dal 2015, amelyet Csemer Boglárka Boggie nyert meg. Győzelme - ahogy minden győztesé eddig minden évben - erősen megosztja az internet népét. Pozitív kommentek mellett negatív véleményekkel is tele van A Dal 2015 hivatalos Facebook-oldala, de az énekesnő oldalára sem csak a rajongói kommentelnek.TV + Bulvár--Véget ért A Dal: Csemer Boglárka "Boggie" megy az Eurovíziórahttp://www.life.hu/bulvar/20150228-csemer-boglarka-bogie-kepviseli-magyarorszagot-a-2015-os-eurovizios-dalfesztivalon.htmlA zsűri szavazatai alapján Csemer Boglárka "Boggie", Mujahid Zoli, Szabó Ádám és a Spoon kerültek be abba a kalapba, ahonnan már tényleg csak a nézői szavazatok repíthették Bécsbe A Dal döntősét. Nos, a tévénézők döntöttek.TV + BulvárOrigoX-Faktorosokkal erősítenek A Dal döntőjébenhttp://www.life.hu/bulvar/20150228-x-faktorosokkal-erositenek-az-mtva-nal-a-dal-dontojeben.htmlA Life.hu újságírója A Dal kulisszái mögött futott össze Horányi Julival és Tóth Andival, az X-Faktor sztárjaival.TV + BulvárOrigoNagyon férfias dolog került Tolvai Reni kezébehttp://www.life.hu/bulvar/20150227-nagyon-ferfias-dolog-kerult-tolvai-reni-kezebe-fegyvert-fogott.htmlA mostanság barna hajú Tolvai Reni olyat fogott a kezébe, amit még soha. A férfiak egyik kedvenc játékával fotózkodott legújabb klipjének forgatásán.TV + BulvárOrigoHatalmas drámával indul A konyha ördögehttp://www.life.hu/bulvar/20150227-bereznay-tamas-seffel-indul-a-tv2-uj-gasztro-reality-musora-a-konyha-ordoge-ahol-a-siras-es-a-drama.htmlBereznay Tamás séf kíméletlen kritikája már az első adásban kiborította az egyik szakácsnőt, aki a kemény szavak hallatán sírva fakadt.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.