Hihetetlen! VV Aurelio spórolni kezdett

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
spórolás pénz VV Aurelio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét óriási fordulat következett be Aurelio életében. A havi 1 millió forint felett rendelkező fiatalember spórolni kezdett.

Bárkit könnyen megszédíthet havi 1 millió forint, pláne, ha előtte kölcsönökből és alkalmi munkákból élt, úgy, mint a VV6 győztese. A pár hete szakított Aurelio már túl van az első hónapok euforikus hangulatán, amikor két kézzel szórta a pénzt. Rájött, hogy hamar elrepül az az egy év, amíg jár neki a havi apanázs és utána nem tudni, lesz-e munkája.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"A világ minden pénzét el lehet költeni egy hét alatt, eddig én is megvettem magamnak mindent, amire csak vágytam és elérhetetlennek tűnt. Márkás cuccokat és sok mindent, ami fölösleges. Tele van a ház elektromos kütyükkel, annyi cipőm van, mint eddigi életemben soha. Hat hónap dorbézolás után leálltam a költekezéssel és lekötöttem a pénzemet. Bármennyire is szeret nagy lábon élni az ember, nem kell havi 1 milliót elkölteni. Az első hónapban 150 ezer forintból éltem úgy, hogy nem hiányzott semmi. Inkább elteszem a pénzemet, nem lehet tudni, mikor lesz olyan időszak, amikor szükégem lesz rá. Például elmennék síelni, és apámmal is tervezek egy kis kiruccanást, valami jó helyre, például Dubajba" - árulta el Aurelio, akinél megjelentek a kölcsönért kuncsorgó barátok is.

„Csak annak adok kölcsön pénzt, aki segített rajtam, amikor nem volt két forintom sem. Tőlük nem sajnálom, hisz még akkor is adtak, amikor tudták, hogy nem kapják majd vissza. Én nem felejtek. A legfontosabb viszont az, hogy egészséges vagyok, és édesapám is az, egyelőre nem is kell ennél több."

VV Fannit többször bántalmazták - Ököllel ütötték és lábtörlővel is megvertékhttp://www.life.hu/bulvar/20150305-vv-fannit-a-valo-vilag-7-jatekosat-exbaratja-tobbszor-is-megverte.htmlFannit nagyon megviselte előző kapcsolata. Korábban is beszélt már exbarátjáról, aki többször is megütötte őt, most pedig újabb titkokat fedett fel. TV + Bulvár--VV Anett: "Nem Robin pénze kell, csak a szerelme"http://www.life.hu/bulvar/20150303-vv-anett-nem-akarja-lehuzni-robint-a-vv-7-nyerteset.htmlSokan féltik a VV nyertesét, Robint új szerelmétől, VV Anettől. Attól, hogy a lány csak érdekből kezdett ki vele. Utánajártunk, mi az igazság.TV + Bulvár--VV Macit kirabolták, ellopták a hangszeréthttp://www.life.hu/bulvar/20150303-vv-macit-kiraboltak-elloptak-a-kocsibol-a-szexofonjat.htmlVV Macira rájár a rúd mostanában, kivéve, ha szexről van szó. A VV7-et elhagyni kényszerülő játékost kirabolták, mégpedig elég banális módon.TV + Bulvár--VV Dennis visszatért a kiindulópontra: a családi fészekbe és a kifizetetlen csekkek világábahttp://www.life.hu/bulvar/20150302-dennis-visszatert-a-kiindulopontra-a-csaladi-feszekbe-es-a-kifizetetlen-csekkek-vilagaba.htmlNem sikerült VV Dennisnek a nagy kitörés, nem ő nyerte az autót, lakást és a havi egymillió forintot egy éven keresztül. A VV ezüstérmese szemmel láthatóan elkenődött az eredményhirdetéskor, majd lassan összeszedte magát. Bár egyelőre nincsenek túl jó kilátásai a való világban.TV + BulvárOrigoBréking! VV Fanni nem szerelmes Dennisbe - Taktika volt csak a nagy l'amour?http://www.life.hu/bulvar/20150303-vv-fanni-nem-szerelmes-dennisbe-dennis-a-valo-vilag-masodik-helyezettje-nem-erti.htmlFanni elárulta, nem szerelem, ami közte és Dennis között alakult ki a villában. Dennis nem érti, Fanni mire gondol. TV + Bulvár--Szexszel felejtette a villalétet VV Laci és VV Edinahttp://www.life.hu/bulvar/20150302-vv-edina-es-vv-laci-szexel-unnepelt.htmlA VV legtöbbet párbajozó játékosa, VV Laci a főnyereményt nem vihette haza, de legalább szerelemre talált Edina személyében.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.