BulvárRAP Hegyi Rolival: "Ezt igazán VV Anett nyerte meg!"

Tóth Gabi ValóVilág 6 bulvárrap A Dal 2015 Keleti Györgyi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrapeli a legemlékezetesebb híreket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami a héten történt.

Például arról, miért is került bajba Tóth Gabi, ki a ValóVilág igazi nyertese és megtudhatsz egyet s mást Jennifer Lopez retusálatlan fotóiról.

Döntsd el te, ki nyerje meg a Való Világot!http://www.life.hu/bulvar/20150301-szavazas-ki-nyerje-meg-a-valo-vilag-7-jatekot.htmlVasárnap este három villalakónak indul a ValóVilág7 nyertese címért. Győzzön Dennis, a villa nyúlférfija, aki becsületesen végigszexelt három hónapot a tündérfalvi Fannival? Vagy Dóri, aki minden este egy kis pucérsággal szolgált a (férfi)nézőknek? Esetleg Robin, a nők kedvence, a tisztességes fiú?TV + Bulvár--VV Aurelio az Éjjel-Nappal Budapestben folytatja a tévézést?http://www.life.hu/bulvar/20150227-vv-aurelio-az-ejjel-nappal-budapestben-folytatja.htmlAurelio életének újabb fejezete ért véget a BeleValó végével. Vajon merre veszi az irányt a műsorvezetést teljesen egyedi módon megközelítő bajai srác? Információink szerint marad az RTL Klubnál, egy sorozatban fog feltűnni.TV + BulvárOrigoA Dal 2015: "Hogy tudna nyerni? Hisz még szakálla sincs" - 5 pozitív és 5 negatív komment Boggie győzelme utánhttp://www.life.hu/bulvar/20150301-pozitiv-es-negativ-kommentek-csemer-boglarka-boggie-a-dal-2015-gyozelmere-reagalva.htmlSzombat este véget ért A Dal 2015, amelyet Csemer Boglárka Boggie nyert meg. Győzelme - ahogy minden győztesé eddig minden évben - erősen megosztja az internet népét. Pozitív kommentek mellett negatív véleményekkel is tele van A Dal 2015 hivatalos Facebook-oldala, de az énekesnő oldalára sem csak a rajongói kommentelnek.TV + Bulvár--Ők lettek a ValóVilág7 döntősei!http://www.life.hu/bulvar/20150228-megvan-a-valo-vilag-7-harom-finalistaja.htmlVasárnap este kiderüt, ki az, aki mindent visz. Dóri és Robin már csütörtök óta nyugiban készülnek a fináléra, most csatlakozott hozzájuk a párbaj győztese is. TV + Bulvár--Nagyon férfias dolog került Tolvai Reni kezébehttp://www.life.hu/bulvar/20150227-nagyon-ferfias-dolog-kerult-tolvai-reni-kezebe-fegyvert-fogott.htmlA mostanság barna hajú Tolvai Reni olyat fogott a kezébe, amit még soha. A férfiak egyik kedvenc játékával fotózkodott legújabb klipjének forgatásán.TV + BulvárOrigoSzexszel fogy VV Macihttp://www.life.hu/bulvar/20150227-szexszel-fogy-vv-maci-allando-partnere-van.htmlMár 25 kilót fogyott VV Maci, akit az orvosok addig nem mernek megműteni, amíg az előírt 50 kilótól meg nem szabadul. A ValóVilágot betegsége miatt feladó játékos megtalálta a legjobb módját a fogyásnak: ez pedig a szex! TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.