Rising Star-barátság - Közös lakásba költözik Palmira és Palmer

Forrás: Facebook/Várhegyi Lucas Palmira - Mira Hivatalos Rajongói oldal -
Várhegyi Lucas Palmira TV2 Rising Star Palmer Izsák költözés lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rising Star győztese nemsokára beköltözik nyereménylakásába és már azt is elárulta, ki az, akit a tehetségkutató csapatából maga mellé fogad.

Palmira szerdán vehette át 6 milliós nyereményautóját, hamarosan pedig a lakásba is beköltözhet, amelyet egy éven át használhat. Az énekesnő Palmer Izsákkal költözik össze, ugyanis az énekes eddig Bécsben élt, és most karrierje érdekében Budapestre költözik. Izsák a Storyban mesélte el, ő miben segíti majd Mirát cserébe azért, hogy befogadta.

Forrás: Facebook/Várhegyi Lucas Palmira - Mira Hivatalos Rajongói oldal

„Szeretek és tudok is főzni, így mondtam is Mira anyukájának, hogy mindig lesz főtt étel a lánya asztalán" – mosolygott Izsák.

Singh Viki kamerák előtt pucérkodotthttp://www.life.hu/bulvar/20150312-gyerekkori-pucer-fotokat-mutatott-magarol-singh-viki.htmlSingh Viki nem volt szégyellős. Pucér fotóit is megmutatta a FEM3 Café adásában.TV + Bulvár--Liptai Claudia lehet a legnépszerűbb múzsa?!http://www.life.hu/bulvar/20150312-liptai-claudia-lehet-az-ev-embere-szavazason-a-legnepszerubb-muzsa.htmlIdén is megválasztja az év emberét a nyuszis magazin. A díjat azok kapják, akik kiállásuknak, habitusuknak és intelligenciájuknak köszönhetően példaképként szolgálhatnak. Ebben az évben a férfi jelöltek mellett a leginspirálóbb hölgyeket is díjazzák.TV + Bulvár--Mi köze Kozsónak Éden Snjezanához? - Megtudtukhttp://www.life.hu/bulvar/20150312-az-eden-hotel-3-jatekosa-eden-snjezana-kozso-zenekaranak-a-jukebox-babieznek-volt-az-enekesnoje.htmlMegvan! Innen volt ismerős az Éden Hotel új bombanője. TV + Bulvár--Csütörtökön temetik Gáspár Győző mamáját - Nem esznek, nem alszanak a tragédia ótahttp://www.life.hu/bulvar/20150312-csutortokon-temetik-gaspar-gyozo-mamajat.htmlCsütörtökön, a roma hagyományoknak megfelelően, helyezik örök nyugalomra Gáspár Győző édesanyját. A szertartást háromnapos virrasztás előzte meg. TV + Bulvár--Várhegyi Lucas Palmira átvette nyereményautójáthttp://www.life.hu/bulvar/20150311-varhegyi-lucas-palmira-a-tv2-rising-star-gyoztesese-atvette-6-millios-nyeremenyautojat.htmlA Rising Star győztesese átvehette 6 millió forintot érő nyereményautóját. Bár Mirának még nincs jogsija, a Life.hu-nak elárulta, lesz, aki vezeti majd a pazar verdát.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huMost akkor mi van? Együtt van Aurelio és Zsófi vagy nem?http://www.life.hu/bulvar/20150311-vv-aurelio-a-valo-vilag-6-gyoztese-es-baratnoje-vv-zsofi-szakitottak-de-ujra-talalkoztak.htmlFebruárban szakított a ValóVilág 6 győztese, Aurelio és barátnője, a cuki Zsófi. Felröppentek a hírek, miszerint újra alakul valami köztük...TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.