Nóci: „Édesanyám nyugtatóit kaptam be"

Forrás: noci.hu -
valóvilág öngyilkos Czifra Noémi öngyilkosság Frizbi Hajdú Péter Nóci RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág egykori műsorvezetője, Nóci, a Frizbiben Hajdú Péternek mesélt őszintén élete legfájdalmasabb pontjáról, amikor öngyilkosságot kísérelt meg.

Czifra Noémi bár tartott Hajdú Pétertől, mert úgy érezte, szét fogják szedni, végül beadta a derekát. A volt műsorvezető nem bánta meg döntését, mert elégedett volt a beszélgetéssel – írja a Bors.

Forrás: noci.hu

„Huszonhárom éves lehettem. Lediplomáztam, a fővárosba költöztem, és kerek volt az életem. Mégis azt éreztem, nem találom a helyem ebben a világban. Sok apró körülmény adódott össze, például szerelmi csalódás is, ami miatt ez bekövetkezhetett" – mondta az egykori műsorvezető, aki élete fájó pontjait is hangsúlyozta: "Azt se tudtam, merre vagyok arccal. Olyan folyamatokon mentem keresztül, ami embert próbáló, amibe belefogytam. A belső világom szétesett teljesen. A nem kellek sehol sem érzése, amikor közben tudom, hogy jó ember vagyok".

„Édesanyám nyugtatóit kaptam be, egy egész üveggel. A kórházban arra ébredtem, hogy anyukám mellettem ül. És emlékszem, nem volt szabad elaludnom" – mondta Nóci, aki tartott Hajdú Péter műsorától. „Félve mentem el, az volt az érzésem, hogy önként sétálok a vágóhídra. Sosem voltam ilyen helyzetben. Az volt a célom, hogy jó érzéssel álljak majd fel az asztaltól, sikerélmény legyen bennem. Szeretem a vélemény-ütköztetéseket, és Péterrel ez szerintem most sikerült is."

Problémás időszakon van túl

Ahogy a Life.hu is megírta, Nóci Stohl Andrást okolja derékba tört karrierjéért. Tavaly pedig ittas vezetésétől visszhangzott a sajtó, melynek vádja alól felmentette a bíróság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.