kopaszság leukémia Muri Enikő Nánási Pál megható sírás Maszk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bátran vállalta a kopaszságot egy jó ügy érdekében Enikő, ám amikor meglátta magát, sírva fakadt.

Az énekesnő – aki nemrég lezavart egy légyottot - azért vállalta a különleges fotózást, mert a Leukémiás Gyermekekért Alapítványnak készítettek egy fotósorozatot egy nemes kampány céljából. Amikor a sminkesek végeztek Enikő hajával, annyira sokkolta a látvány, hogy elsírta magát - írja a Blikk.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Megrázó volt és elgondolkodtam, milyen szerencsés vagyok, hogy semmi problémám nincs. Borzasztó volt belegondolni, milyen, amikor egy gyermek kapja meg ezt a szörnyű betegséget" – mondta a könnyeivel küszködve Enikő.

Ezért vállalták a sztárok a kopaszságot

„A modelljeim bátrak és büszkék voltak, a fotózás pedig jó hangulatú és mosolygós. Szerintem sikerült egy jó kis sorozatot összehoznunk, és remélem, hogy sok emberhez eljut majd az üzenet! Köszönöm, hogy részt vehettem a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány kampányában"mondta Nánási Pál, a Life.hu sztárszerzője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.