Meglepetéspartin ünnepelte születésnapját Ábel Anita

Forrás: Facebook/TMC Management -
Dobó Kata meglepetés Ábel Anita menedzser Liptai Klaudia Farkasházi Réka D.Tóth Kriszta szülinap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sztárbarátnők és a menedzsmentje lepte meg a színésznőt egy közös csajos vacsorával a minap. Anitán látszott, hogy ennél nagyobb meglepetés nem is érhette volna.

Ábel Anita múlt héten azt mutatta meg, milyen egy kívánatos negyvenes, és fehérneműben pózolt egy reklámkampány kedvéért. Hétvégén pedig nagy megelepetés érte a színésznőt, ugyanis születésnapja alkalmából barátnői meglepték egy szülinapi vacsorával, ahol ott volt többek között D. Tóth Kriszta, Farkasházi Réka, Dobó Kata, Liptai Claudia is.

Forrás: Facebook/TMC Management

„Anita Ábel meglepetésbuliján. Isten éltesse sokáig!" – írta a kép alá közösségi oldalán a menedzsmentje.

Félelem és rettegés a stúdióban - a Hungary's Got Talent válogatóján jártunkhttp://www.life.hu/bulvar/20150315-az-rtl-klubon-osszel-indulo-hungary-s-got-talent-valogatojan-jartunk-volt-felelem-retteges-es.htmlAz RTL Klub vadonatúj tehetségkutatójának első válogatóján jártunk. Lélegzetelállító produkció, a legidősebb jelentkező és a kezeivel csodát művelő táncos – velük találkoztunk.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huTóth Gabi kedvenc sorozatszereplőjének öltözötthttp://www.life.hu/bulvar/20150313-toth-gabi-enekesno-az-rtl-klub-x-faktor-mentora-kedvenc-sorozatszereplojenek-oltozott.htmlA Szulejmán című sorozat Tóth Gabit is megihlette, aki Hürem szultánának öltözött.TV + Bulvár--Gáspár Győző kiborult édesanyja temetésénhttp://www.life.hu/bulvar/20150313-gaspar-gyozo-gyozike-enekes-kiborult-edesanyja-temetesen-volt-hofeher-koporso-zene-es-sztarok.htmlMegható szertartás, hófehér koporsó, sztárzenészek, sírás-rívás – így búcsúztatta elhunyt édesanyját Győzike.TV + Bulvár--Lájkokat veszített a színésznő - Nyugi, Zsófi, csak a Facebook trükközikhttp://www.life.hu/bulvar/20150315-szabo-zsofi-facebook-oldalanak-az-ujitasok-miatt-kevesebb-lajkja-van.htmlMegcsappant volna Szabó Zsófi 135 ezres rajongótábora? A színésznő szombaton este így látta, és észrevételét ki is posztolta a közösségi oldalra. De miről is van szó?TV + BulvárOrigoWeisz Fanni: "Amit nem kaptam meg gyermekkoromban az iskolától, azt felnőttként magamnak kell bepótolnom"http://www.life.hu/bulvar/20150314-weisz-fanni-hallasserult-modell-elhivatottsaggal-kuzd-a-siketek-helyzetenek-javitasaert-valamint.htmlWeisz Fannit szinte mindenki szereti. A hallássérült modell elhivatottsággal küzd a siketek helyzetének javításáért, valamint sorstársai társadalmi elfogadásáért. Tavaly ősz óta az M1-en futó országjáró sorozat egyik műsorvezetőjeként látható a képernyőn.TV + Bulvár--Deák Bill Gyula: "Csak a becsületem érdekel"http://www.life.hu/bulvar/20150314-megszuntette-a-koltsegvetesi-csalas-vetsegenek-gyanuja-miatt-meginditott-eljarast-az-v-es-xiii.htmlMegszüntette a költségvetési csalás vétségének gyanúja miatt megindított eljárást az V. és XIII. kerületi Ügyészség Deák Bill Gyulával szemben, mivel a nyomozás adatai alapján nem volt megállapítható a terhére rótt bűncselekmény elkövetése. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.