18 éves koráig őrizgette a szüzességét VV Fanni

szűzesség szex VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nagykorú volt, amikor ágyba bújt barátjával a ValóVilág7 legviccesebb játékosa. 

"Majdnem 18 voltam már, amikor elveszítettem a szüzességemet. Szerintem felesleges titkolnom ezt, mert büszke vagyok rá, hogy eddig vártam vele. Nem tudom, más nőknek milyen volt, de nekem egyáltalán nem volt emlékezetes, ezért boldogan felejtem el"mesélte Fanni a Borsnak.

Forrás: RTL II.

"Manapság már 14-16 évesen veszítik el a szüzességüket a lányok. Szerintem egy nő 15 évesen még gyerek, nem kéne szexuális életet élnie, mert még a teste sincs rendesen kifejlődve. Később be tudják hozni a lemaradást" – tette hozzá.

Motorost gázolt VV Seherezádé http://www.life.hu/bulvar/20150317-motorost-gazolt-vv-seherezade.html A férfi lábszártörést szenvedett, az egymilliós járgány pedig totálkárra tört.TV + BulvárOrigoAutóbalesetet okozott Farkasházy Tivadarhttp://www.life.hu/bulvar/20150317-autobalesetet-okozott-farkashazy-tivadar.htmlA humorista a Váci úton rohant bele egy előtte haladó autóba. Személyi sérülés nem történt, a 12 éves autója csúnyán összetört.TV + Bulvár--Újabb csodajárgány - 35 milliós luxus BMW-ben feszít Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/bulvar/20150317-35-millios-luxus-bmw-ben-feszit-gaspar-evelin.htmlLuxusautóból luxusautóba ül Gáspár Evelin. A korábbi Porschéból BMW-be ült át. Győző azt mondja, a lányt barátja lepte meg a kocsival.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huBulvárRAP Hegyi Rolival: "Zimány Lindát a férfiak paskolnák"http://www.life.hu/bulvar/20150315-bulvarrap-hegyi-rolival-benne-zimany-linda-vv-aurelio-vv-zsofi-rihanna.htmlAz szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrapeli a legemlékezetesebb híreket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami a héten történt.TV + BulvárOrigoLájkokat veszített a színésznő - Nyugi, Zsófi, csak a Facebook trükközikhttp://www.life.hu/bulvar/20150315-szabo-zsofi-facebook-oldalanak-az-ujitasok-miatt-kevesebb-lajkja-van.htmlMegcsappant volna Szabó Zsófi 135 ezres rajongótábora? A színésznő szombaton este így látta, és észrevételét ki is posztolta a közösségi oldalra. De miről is van szó?TV + BulvárOrigoDeák Bill Gyula: "Csak a becsületem érdekel"http://www.life.hu/bulvar/20150314-megszuntette-a-koltsegvetesi-csalas-vetsegenek-gyanuja-miatt-meginditott-eljarast-az-v-es-xiii.htmlMegszüntette a költségvetési csalás vétségének gyanúja miatt megindított eljárást az V. és XIII. kerületi Ügyészség Deák Bill Gyulával szemben, mivel a nyomozás adatai alapján nem volt megállapítható a terhére rótt bűncselekmény elkövetése. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.