Farkasházy Tivadar autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A humorista a Váci úton rohant bele egy előtte haladó autóba. Személyi sérülés nem történt, a 12 éves autója csúnyán összetört.

"Az elmúlt 47 évben most történt meg másodszor, hogy balesetet okoztam. Éppen fogorvoshoz készültem, lélekben már ott jártam. Természetesen azonnal elismertem a hibámat, hiszen nem is tehettem mást"mesélte a Blikknek Farkasházy.

RTL Klub

A humorista hozzátette, kocsija használhatatlanná tört, ráadásul egyelőre arra sincs pénze, hogy megjavíttassa a járgányt. "Legalább a tömegközlekedéssel még jobban megismerem Budapestet" - nézte a dolog jó oldalát Tivadar.

Újabb csodajárgány - 35 milliós luxus BMW-ben feszít Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/bulvar/20150317-35-millios-luxus-bmw-ben-feszit-gaspar-evelin.htmlLuxusautóból luxusautóba ül Gáspár Evelin. A korábbi Porschéból BMW-be ült át. Győző azt mondja, a lányt barátja lepte meg a kocsival.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huGigamelleket tolt az arcunkba VV Dórihttp://www.life.hu/bulvar/20150315-a-valovilag7-vv-dorija-gigamelleit-mutatja-a-facebookon.htmlProfilképet cserélt a Facebookján VV Dóri: vélhetően a férfirajongók nagy örömére. Megmutatjuk. TV + BulvárOrigoKommentháború: Egymásnak estek Gombos Edina és Sebestyén Balázs rajongói a Facebookonhttp://www.life.hu/bulvar/20150315-egymasnak-este-gombos-edina-es-sebestyen-balazs-rajongoi-a-facebookon.htmlAz elmúlt napok legnagyobb port kavaró címlapja az volt, amelyen a várandós Gombos Edina teljesen pucéron áll modellt. Ahogy a hírességeket, úgy a civileket is megosztotta az Aktív műsorvezetőjének fotója, és kommentcunamival árasztották el a netet. Mi is elolvasgattuk ezeket. TV + BulvárOrigoWeisz Fanni: "Amit nem kaptam meg gyermekkoromban az iskolától, azt felnőttként magamnak kell bepótolnom"http://www.life.hu/bulvar/20150314-weisz-fanni-hallasserult-modell-elhivatottsaggal-kuzd-a-siketek-helyzetenek-javitasaert-valamint.htmlWeisz Fannit szinte mindenki szereti. A hallássérült modell elhivatottsággal küzd a siketek helyzetének javításáért, valamint sorstársai társadalmi elfogadásáért. Tavaly ősz óta az M1-en futó országjáró sorozat egyik műsorvezetőjeként látható a képernyőn.TV + Bulvár--Lájkokat veszített a színésznő - Nyugi, Zsófi, csak a Facebook trükközikhttp://www.life.hu/bulvar/20150315-szabo-zsofi-facebook-oldalanak-az-ujitasok-miatt-kevesebb-lajkja-van.htmlMegcsappant volna Szabó Zsófi 135 ezres rajongótábora? A színésznő szombaton este így látta, és észrevételét ki is posztolta a közösségi oldalra. De miről is van szó?TV + BulvárOrigoDeák Bill Gyula: "Csak a becsületem érdekel"http://www.life.hu/bulvar/20150314-megszuntette-a-koltsegvetesi-csalas-vetsegenek-gyanuja-miatt-meginditott-eljarast-az-v-es-xiii.htmlMegszüntette a költségvetési csalás vétségének gyanúja miatt megindított eljárást az V. és XIII. kerületi Ügyészség Deák Bill Gyulával szemben, mivel a nyomozás adatai alapján nem volt megállapítható a terhére rótt bűncselekmény elkövetése. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.