Kerényi Miklós Gábor rendező Szegedi Szabadtéri Játékok teve
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
KERO szó szerint vadat álmodott! Egy tevét szeretne felvinni a Szegedi Szabadtéri Színpadra, most keresi, hol talál megfelelő kétpuput. Szabó Győző pedig a hobbijának hódolhat az előadás alatt.

A Kelet varázsát és a modern világ vívmányait szeretné egyszerre színpadra vinni Kerényi Miklós Gábor, az Operettszínház művészeti vezetője, aki Shakespeare A tévedések vígjátéka című darabját álmodja rendkívüli módon deszkákra. Szabó Győzőnek például nem kell a parkolóban hagynia a motorját, kétkerekű kedvencét felviheti a színpadra az állatok mellé.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Több szinten szeretnék kavargást, kavalkádot a színpadra, úgy, hogy egy 8 éves gyerek halálra nevesse magát rajta, egy múzeumigazgató pedig elgondolkozzon, hogy a világ milyen sokrétűen építkezik. Nemrég jöttem haza Isztambulból, ahol a egyszerre van jelen a modern és az ókori világ. Motor, csacsi, kecske egymással jól megfér a városban, és szerintem a színpadon is. De én még egy tevét is szeretnék! Sajnos egyelőre nem találtam bérelhető példányt, ezenkívül sokba kerül és macerás" - árulta el KERO, akit meghatott az a szeretet, amivel Isztambulban fogadták, amikor kiderült, hogy magyar. De nem csak ez a különleges pillanat hagyott nyomot benne.
„Milyen iszonyatos dolog, ha felébredek és a tükörben nem saját magamat pillantom meg. Kinyitom a szememet és valaki más néz rám. Ezek pillanatok. De az is sokszor előfordul, hogy az ember bemegy az ajtón, körülnéz, és azt érzi, hogy itt már járt. A személyiségünknek a fix és érzékeny része nagyon különleges. A tudatunk be van kötve fix pontokra, és meglepődünk, ha ezek a pontok kilazulnak. A tévedések vígjátéka erről és két ikerpár kalandjairól szól - osztotta meg velünk a Rising Star zsűritagja.

Haumann Péter: "Akaratlanul is a színészet felé terelgetem az unokáimat"http://www.life.hu/bulvar/20150313-haumann-peter-akaratlanul-is-a-szineszet-fele-terelgeti-az-unokaimat.htmlHihetetlen türelemmel játszik unokáival a Nemzet Színésze, Haumann Péter. Ő az a nagypapa, akire minden kisgyerek vágyik. Képes órákat ellenni a kicsikkel, kifejezetten a kreativitásra helyezve a hangsúlyt a közös időtöltésnél.TV + Bulvár--Szinetár Dóra: "Néha annyira hiányzik a régi, hosszú hajam"http://www.life.hu/bulvar/20150313-szinetar-dora-nem-tudja-hogy-ujranovessze-e-a-hajat-vagy-ne.htmlKét és fél év kihagyás után januárban tért vissza az Operettszínházba Szinetár Dóra, aki hosszú hajjal hagyta el a teátrumot, most pedig rövid, fiús frizurát visel. Vajon hajviseletében is visszatér a régihez? Megkérdeztük.TV + BulvárFotó: Margitay Klára/Life.huRubint Réka: "Norbi családanyának szánt, nem üzletasszonynak"http://www.life.hu/bulvar/20150312-rubint-reka-bevallotta-ferje-norbi-csaladanyanak-szanta-nem-uzletasszonynak.htmlRubint Réka egy éve már bevallotta a Life.hu-nak, hogy férje, Norbi évekig nem engedte saját erejéből érvényesülni. Rékára inkább a biztos háttér megteremtését, a családanya szerepét szánta. TV + BulvárOrigo5 éves lett Pityu - Nánási Pál és Ördög Nóra meglepetéssel készülthttp://www.life.hu/bulvar/20150317-nanasi-pal-es-ordog-nora-kutyaja-pityu-otodik-szuletesnapjat-unnepeltek-egy-tortaval.htmlPityu, a macskák réme! Cicás tortával köszöntötte ötödik születésnapján Nánási Pál és Ördög Nóra a család kedvencét.TV + BulvárOrigoAutóbalesetet okozott Farkasházy Tivadarhttp://www.life.hu/bulvar/20150317-autobalesetet-okozott-farkashazy-tivadar.htmlA humorista a Váci úton rohant bele egy előtte haladó autóba. Személyi sérülés nem történt, a 12 éves autója csúnyán összetört.TV + Bulvár--Újabb csodajárgány - 35 milliós luxus BMW-ben feszít Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/bulvar/20150317-35-millios-luxus-bmw-ben-feszit-gaspar-evelin.htmlLuxusautóból luxusautóba ül Gáspár Evelin. A korábbi Porschéból BMW-be ült át. Győző azt mondja, a lányt barátja lepte meg a kocsival.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.