VV Éva visszatért a természetességhez

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
VV Éva haj Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva ismét változtatott a külsején, most viszont nem hozzátett, hanem elvett a mű dolgokból.

Baukó Évát a VV4-ben hosszú, göndör fürtökkel ismerték meg a nézők. A védjegyévé vált egyedi hajkoronájától másfél évvel ezelőtt megvált, kiegyenesítette. Az új frizura szelídebb külsőt kölcsönzött neki, viszont a számára korábban ismeretlen hajvasaló az egyik legjobb barátjává vált. Éva időközben rákapott a kevésbé természetes dolgokra, 2012-ben új mellet csináltatott magának, majd póthajjal turbózta fel a hajkoronáját. Míg melle egyre nagyobb, haja egyre rövidebb lett. A napokban pedig levetette a póthaját. Elárulta, miért hozta meg ezt a döntést.

Forrás: Facebook/Baukó Éva

"Egyszerűen untam, amúgy pedig le kell cserélni félévente. Korábban azért kellett felrakatnom, mert a természetes göndör, kiszőkített hajam nehezen nőtt és én hoszú hajra vágytam. Most viszont vágattam belőle, a színe is megváltozott, barnább lett. Elárulom, hogy amikor megmosom, még csigásabbak a fürtjeim. De továbbra is egyenesen hordom, így sokkal kényelmesebb és jobban érzem magam."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.