ÖsszeEsküvők (tévéműsor) nyereménylakás Alekosz ValóVilág4 Fővárosi Ítélőtábla RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön zajlott az Alekosz vs. RTL Klub-per. Ám az ügynek nincs vége, sőt, inkább újrakezdődik. 

A ValóVilág4 győztesének ügyéről csütörtökön döntött a a Fővárosi Ítélőtábla, amely hatályon kívül helyezte az első fokú ítéletet, mivel szabálysértést észlelt az eljárásban. Így Alekosz egyelőre a nyereménylakás tulajdonosa, ezért az ügy elölről kezdődhet - írja a Blikk.

Forrás: facebook/Alkeosz

A görög csődör közösségi oldalán a következőket írta az üggyel kapcsolatban: „Ma 10.00-kor az Ítélőtábla másodfokon szakmailag kifogásolhatónak és megalapozatlannak találta az RTL Klub álláspontját és megsemmisítette annak a lakásomra irányuló visszakövetelését. Az ügy kezdődik elölről. Kedvelőimnek a bizalmat megköszönöm!"

Előzmények

Ahogy a Life.hu cikkében olvashatod, az RTL Klub arca volt Nagy Alekosz 2011 első felében, mert megnyerte a ValóVilág4-et, majd szerepelt a háromhetes Szerelem a legfölsőbb szinteken című műsorban is. Ezek után a konkurens csatornán láthatták őt a nézők az ÖsszeEsküvők rezidenciáján, az RTL Klub szerint ezzel pedig szerződést szegett az érdi amorózó és pert indítottak ellene.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.