Nem minden a karrier, gyerekre vágynak a díjazott színésznők

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Trokán Nóra Osvárt Andrea Glamour
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Osvárt Andrea duplázott, idén már másodszor kapta meg a legjobb színésznőnek járó díjat a hetedik Glamour-gálán. Andrea a díj átvételekor elárulta, mire vágyik a szakmai elismerésen túl.

Osvárt Andrea tündökölt a díjkiosztón, ahol már másodszorra választották meg a magazin olvasói a legjobb színésznőnek. Andi olyan kolléganőket utasított maga mögé, mint Farkas Franciska,
Rezes Judit, Törőcsik Franciska és Trokán Nóra. A díj átvétele előtt levetített kisfilmjében elárulta, hogy a szakmai díjak mellett egy kislányra vágyik és szeretne újból magyar filmben szerepelni.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A főszponzortól különdíjat kapott Trokán Nóra kisfilmjében szintén felfedte nagy álmát.

„Tervben van a gyerekvállalás”. Nóra évek óta kiegyensúlyozott kapcsolatban él a párjával, már közös családi házukat építik, ahová egészen biztosan gyermekszoba is lett tervezve.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Hogy kik és hogyan buliztak a Glamour-gálán, itt megnézheted!

/1503/Woman201532071613

Csókolózás közben kaptuk le az X-Faktor szerelmespárjáthttp://www.life.hu/intim/20150320-toth-andit-az-rtl-klub-x-faktor-gyozteset-es-a-spoon-egyuttes-petijet-csokolozas-kozben-kaptuk-le.htmlA csütörtök esti Glamour-gálán Tóth Andi és párja, Peti láttán, be kell, valljuk, elolvadtunk, hát még amikor vad csókolózásba kezdtek.IntimFotó: Zsigmond László/Life.huHivatalosan is bejelentették! Debreczeni Zita és Gianni egy párhttp://www.life.hu/bulvar/20150319-hivatalosan-is-bejelentettek-debreczeni-zita-es-gianni-egy-part-alkot.htmlCsütörtök este a Glamour-gálán végre bizonyosságot szerezhettünk arról, amiről már hónapok óta pletyka szinten tudtunk: Gianni és Debreczeni Zita egy párt alkot.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huVV Éva visszatért a természetességhezhttp://www.life.hu/bulvar/20150317-vv-eva-visszatert-a-termeszetesseghez.htmlBaukó Éva ismét változtatott a külsején, most viszont nem hozzátett, hanem elvett a mű dolgokból.TV + Bulvár--Tornóczky Anita gyászol, otthon temeti el a barátjáthttp://www.life.hu/bulvar/20150317-tornoczky-anita-gyaszol-otthon-temeti-el-kuytajat.htmlTornóczky Anita ma reggel elvesztette egyik legkedvesebb barátját, Bertust. A németjuhász, gazdáját megkímélve a mélyebb fájdalomtól, önként távozott az örök vadászmezőkre.TV + BulvárOrigoKERO már megint valami vadat álmodott http://www.life.hu/bulvar/20150317-kero-kerenyi-miklos-gabor-ismet-vadat-almodott.htmlKERO szó szerint vadat álmodott! Egy tevét szeretne felvinni a Szegedi Szabadtéri Színpadra, most keresi, hol talál megfelelő kétpuput. Szabó Győző pedig a hobbijának hódolhat az előadás alatt.TV + Bulvár--Haumann Péter: "Akaratlanul is a színészet felé terelgetem az unokáimat"http://www.life.hu/bulvar/20150313-haumann-peter-akaratlanul-is-a-szineszet-fele-terelgeti-az-unokaimat.htmlHihetetlen türelemmel játszik unokáival a Nemzet Színésze, Haumann Péter. Ő az a nagypapa, akire minden kisgyerek vágyik. Képes órákat ellenni a kicsikkel, kifejezetten a kreativitásra helyezve a hangsúlyt a közös időtöltésnél.TV + Bulvár--Szinetár Dóra: "Néha annyira hiányzik a régi, hosszú hajam"http://www.life.hu/bulvar/20150313-szinetar-dora-nem-tudja-hogy-ujranovessze-e-a-hajat-vagy-ne.htmlKét és fél év kihagyás után januárban tért vissza az Operettszínházba Szinetár Dóra, aki hosszú hajjal hagyta el a teátrumot, most pedig rövid, fiús frizurát visel. Vajon hajviseletében is visszatér a régihez? Megkérdeztük.TV + BulvárFotó: Margitay Klára/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.