Visszavonult Psota Irén már csak pár emberrel tarja a kapcsolatot

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
betegség Psota Irén színész Nemzet Színésze kórházi ellátás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mozdul ki a lakásából a 85 éves színésznő, akire állandóan egy ápoló vigyázz és ha rosszul van, azonnal érkezik a mentő hozzá.

Egy évvel ezelőtt írtuk meg , hogy húsvét után, önként tért vissza a Szent Rókus Kórház kardiológiai rehabilitációs osztályára Psota Irén, ahol újabb kezelések vártak rá. Év végén pedig újra mentőt kellett hívni hozzá, de végül nem szállították kórházba, mert állapota nem indokolta az ellátást. A színésznőre jelenleg, budai lakásában egy ápoló vigyáz, a Borsnak pedig jó barátja, Farkas Gábor Gábriel mesélt a jelenlegi állapotáról.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

„Irén a körülményekhez képest jól érzi magát, otthon van, már nem mozdul ki" – számolt be az énekes, aki azt is elárulta, hogy szilveszterkor Psota nem tagadta meg az orvosi ellátást.

„A nemzet színészének különleges orvosi ellátás jár, pont olyan, mint a vezető politikusoknak. Ha a nemzet színésze, aki visszavonultan él, és a lakásából nem mozdul ki, de rosszul érzi magát, azonnal mentő megy hozzá. Megnézik, ellenőrzik, s ha nincs nagyobb probléma, nem viszik kórházba. Psotának van állandó ápolója, aki vigyáz rá" – magyarázta Gábriel.

A hírnévért mindent: VV Zsuzsa ingyen is vetkőzne http://www.life.hu/bulvar/20150323-vv-zsuzsa-az-rtl-klub-valovilag7-szereploje-ingyen-vetkozne-a-hirnevert-a-palyboyban.html A ValóVilág7 szexi anyukájának legnagyobb álma, hogy a Playboyban szerepelhessen. A vagány lány ingyen is vállalná a meztelenkedést. TV + Bulvár Origo Medveczky Ilona: „Akár meg is mérgezhetnek" http://www.life.hu/bulvar/20150319-medveczky-ilona-tancdiva-nem-kot-senkivel-eltartasi-szerzodest-mert-retteg-hogy-megmergezik.html A díva attól retteg, hogy eltennék láb alól, ha élettársi szerződést kötne valakivel, ezért inkább egyedül él és spórol. TV + Bulvár Origo Gesztesi Károly: "Egy nagy hazugság az egész" http://www.life.hu/bulvar/20150323-gesztesi-karoly-felmondott-a-tv2-joban-rosszban-sorozataban.html Megtörte a csendet Gesztesi Károly. A színész leszögezte, nem alkoholista, és hozzátette, ő mondott fel a TV2 produkciójában. TV + Bulvár Origo Gáspár Evelin megtalálta az igazit - Kiderült, mivel is foglalkozik dúsgazdag barátja http://www.life.hu/bulvar/20150323-gaspar-evelin-gaspar-gyozo-lanya-megtalalta-az-igazit.html Pletykaáradat indult Gáspár Győző lányáról, Evelinről és gazdag svájci barátjáról. Győző az RTL kamerái előtt mesélt. TV + Bulvár -- Nem kértek a fotósok Csemer Boggie-ból http://www.life.hu/bulvar/20150320-nem-kertek-a-fotosok-csemer-boggiebol-a-glamour-galan.html Egy menedzsmenthez tartozik Hien és Csemer Boggie, az Eurovíziós Dalfesztivál magyar győztese, így a két lány együtt érkezett a Glamour-gálára. De csak egyikükre voltak kíváncsiak a vörös szőnyegnél lesben álló fotósok. TV + Bulvár Fotó: Zsigmond László/Life.hu Nincs vörös szőnyeg a VV után: hakni helyett kétkezi meló http://www.life.hu/bulvar/20150317-hakni-helyett-ketkezi-melo-var-a-vv-jatekosaira.html VV Zsuzsa, akit a VV7 után nem várt korábbi állása a Kiskun Krónikánál, már józan ésszel gondolkodik a jövőjéről. Vajon a többi villalakó mikor látja be, hogy a pár perces hírnév által biztosított haknikból nem tud megélni? TV + Bulvár --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.